10.3 C
Vaslui
20-mart.-2023

Tupeu obraznic: condamnat pentru viol, Maradona de la Dumești amenință jurnaliștii!

- Advertisement -
CONDAMNARE… Magistrații Curții de Apel Iași au decis condamnarea lui Lela Neculaie Maradona la 9 ani de închisoare cu executare la care se adaugă alte 708 zile de închisoare, condamnare dintr-un alt dosar.

AMENINȚĂRI… Supărat din cauza sentinței dată de Curtea de Apel Iași, prin care a fost trimis după gratii o lungă perioadă de timp, Lela Neculaie Maradona își varsă nervii pe jurnaliști și trece la amenințări. După publicarea sentinței, Lela a amenințat reporterii Vremea Nouă cu moartea și acte de violență. Altfel spus, Lela dă dovadă de tupeu incedibil, chiar înainte de a primi mandatul și de a ajunge în spatele gratiilor pentru 9 ani și 708 zile.

Condamnat la închisoare cu executare după ce a fost acuzat de viol, Lela Neculaie Maradona dă dovadă de un tupeu fără margini și trece la amenințări. Mai precis, după publicarea, în paginile cotidianului Vremea Nouă, a sentinței definitive dictată de Curtea de Apel Iași, Maradona de la Dumești a sunat pe telefonul redacției și a cerut numărul personal al reporterului care a semnat articolul. A vorbit frumos și a reușit să-l obțină. Apoi a sunat reporterul și a trecut la amenințări. “A sunat să spună că, de fapt, el nu a fugit de polițiști, chiar dacă articolul spunea altceva. Apoi a trecut la amenințări. Prima oară mi-a spus că mă va da în judecată, apoi că-mi taie gâtul și-mi violează soția. I-am răspuns că îmi rezerv dreptul de a-i face plâmgere penală pentru amenințare. A închis apoi telefonul dar, după un timp, a sunat din nou la redacție și a cerut numărul de telefon al altui coleg. Ținând cont de faptul că sentința definitivă a fost dată în urmă cu câteva zile, am sunat la IPJ Vaslui să-i întreb cât durează până un astfel de om ajunge după gratii. Am înțeles că este așteptat un așa numit mandat de punere în aplicare a pedepsei pentru a fi luat și plasat în spatele gratiilor”, povestește reporterul amenințat. Întreaga povete a început după ce magistrații Curții de Apel Iași au decis condamnarea acestuia la 9 ani de închisoare cu executare și 4 ani pedeapsă complementară de interzicere a unor drepturi, după executarea pedepsei. De asemenea, Maradona va mai executa alte 708 zile de închisoare, condamnare dintr-un alt dosar. În latură civilă, tânărul de 26 de ani a fost obligat să plătească 11.300 de lei, cheltuieli judiciare către stat, și 50.000 de lei, daune morale victimei sale. Maradona nu este la prima faptă de acest gen. În 2012, acesta a fost condamnat la închisoare după ce a violat o consăteancă minoră, de 14 ani, pe care a luat-o de pe drum, în timp ce fata mergea spre casă.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.