27.6 C
Vaslui
01-iul.-2022

Tupeul incredibil al unui hoţ. Momentul în care un bancomat de criptomonede este furat dintr-un mall

Un tânăr de 19 ani din Vinga, judeţul Arad, a fost reţinut pentru 24 de ore după ce a furat un bancomat de criptomonede. Imaginile surprinse de camerele de supraveghere arată tupeul incredibil al hoţului, care a scos bancomatul din mall, cu ajutorul unui transpalet, printre clienţii centrului comercial.

Momentul în care un bancomat de cryptomonede în care se aflau 236.000 de lei a fost furat dintr-un mall din Timişoara a fost surprins de camerele de supraveghere.

Din imagini se vede cum tânărul scoate bancomatul, printre clienţii centrului comercial, cu ajutorul unui transpalet. Modul în care tânărul a acţionat nu a atras atenţia niciunui martor, cel mai probabil oamenii considerând că hoţul este în timpul serviciului. Potrivit Poliţiei Timiş, hoţul a fost prins în mai puţin de 24 de ore de la comiterea faptei, în localitatea Vinga, judeţul Arad.

„În urma investigaţilor, poliţiştii au stabilit că a fost cauzat un prejudiciu în valoare de 286.000 de lei, 236.000 de lei reprezentând suma de bani aflată în bancomat, iar 50.000 de lei reprezintă valoarea bancomatului. Cu prilejul depistării, s-au recuperat 52.500 de lei, dintre care 44.000 de lei asupra bănuitului, iar 8.500 de lei au fost găsiţi îngropaţi în grădina imobilului de domiciliu. De asemenea, pe un câmp în apropierea localităţii Vinga, a fost depistat bancomatul sustras, în urma examinării constându-se faptul că, în interiorul acestuia, se mai aflau 127.700 de lei”, mai transmit reprezentanţii IPJ Timiş.

Citeste mai mult: adev.ro/ra4bh3

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here