28.6 C
Vaslui
04-iul.-2022

Tupeul individului care a violat o femeie și a spart trei mașini. Vrea în libertate

Alexandru Ignati

RATAT… Moș Nicolae nu i-a pus în ghetuțe individului de 23 de ani din comuna Stănilești o hotărâre a instanței de judecare în stare de libertate. Bărbatul a fost arestat în primăvară pentru viol și spargerea a trei autoturisme, iar de atunci a rămas după gratii. A cerut de mai multe ori să fie lăsat în arest la domiciliu sau sub control judiciar, însă solicitările i-au fost respinse. Pe 6 decembrie, magistrații Judecătoriei Huși au verificat legalitatea măsurii preventive și au  considerat că bărbatul prezintă în continuare un pericol public și nu poate fi lăsat liber. Decizia instanței îi bucură pe sătenii din Stănilești. “Dacă îl lasă liber, el vine acasă, aici, în mahala cu noi. Știind că a fost în stare să tragă de o femeie pe stradă, la drumul mare, eu care sunt o persoană singură, vai de viața mea, nu mă tem? Mă tem, că tare e rău să nu ai pe nimeni. Asemenea oameni nu trebuie lăsați de capul lor. Îl știu de mititel pe Alexandru, dar nu mă miră ceea ce face. Toată familia lui e cam așa.  Pe mine m-a înjurat și m-a amenințat odată. Era beat pulbere. Nu a avut cine îl educa și băutura îl face animal, nu om. Mă tem și când o să iasă  de la pușcărie, că acolo se face mai rău decât a intrat. Nu știu ce le fac acolo în pușcărie, că toți care vin, mai rău se poartă cu lumea, mai urât, decât înainte de a-i lua Poliția”, spun vecinii individului. Procesul prin care se așteaptă condamnarea acestuia este în plină desfășurare. De reamintit că în luna mai, bărbatul de 23 de ani a băgat spaima în hușeni, după ce, la miezul nopții, a început să spargă mașinile parcate în zona intersecției străzilor Calea Basarabiei și Huși – Stănilești. Cum o femeie care se întorcea de la serviciu trecea prin zonă, acesta s-a năpustit asupra ei, a tras-o într-un loc ferit și a violat-o. Țipetele femeii au făcut ca locatarii din zonă să sune la Poliție, iar echipajele de ordine să reușească să îl prindă destul de repede, mai ales că agresorul era și într-o stare avansată de ebrietate.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

4 COMENTARII

  1. Cu asemenea figura lombroziana și creastă de punkist cred și eu că i-a fost refuzată cererea. După ce o să fie condamnat definitiv violatorului o sa i se verifice presiunea la ventil. Drum bun la puscarie.

  2. Faptul că ținem astfel de indivizi la pușcărie ne costă extrem de mult… Acolo are mâncare, căldură, apa caldă, curățenie, chiar și acces la educație (dacă dorește, desigur)… Pentru copiii instituționalizați ori cei în plasament alocația de întreținere este de cel mult 350 lei pe luna. Pentru un deținut, întreținerea costă de zece ori mai mult.
    Mai bine să îi scoatem la muncă, să își plătească toate cheltuielile, iar dacă refuză, poate nu ar strica să fim duri până la extrem cu ei… prea multe drepturi consfințite prin lege au acești nenorociți!

  3. Toleranta zero fata de huligani.La pușcărie pe ani grei.Nu trebuie iertați pentru că vor face și alții la fel.Nu mai departe de ieri ..criminal ieșit din pușcărie anul trecut,acum a intrat în curtea unui om și l a ucis cu cuțitul…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here