10.1 C
Vaslui
02-apr.-2023

Tupeului tatălui din Stănilești, acuzat că și-a agresat fetița: vrea să fie arestat la domiciliu, în casă cu victima sa!

- Advertisement -
CHINUITĂ… Copila agresată a împlinit 12 ani și chinurile îndurate au ieșit la iveală abia de curând. Polițiștii și mascații au descins la locuința familiei și, pe baza probelor strânse, individul a fost reținut și apoi arestat preventiv.

MĂSURI… Individul din Stănilești, care și-a abuzat propriul copil vreme de 4 ani de zile, fără nicio milă sau minimă conștiință de părinte, a avut îndrăzneala să ceară instanței Judecătoriei Huși să fie cercetat în arest la domiciliu. Judecătorul i-a respins ieri o asemenea solicitare și, mai mult decât atât, a admis propunerea Parchetului de prelungire a arestului preventiv, pentru următoarele 30 de zile.

Bărbatul în vârstă de 38 de ani are patru copii minori, un băiat și trei fetițe, cea mai mică fiind născută de doar câteva luni. Copila agresată a împlinit 12 ani și chinurile îndurate au ieșit la iveală abia de curând. Polițiștii și mascații au descins la locuința familiei și, pe baza probelor strânse, individul a fost reținut și apoi arestat preventiv. Mama a spus autorităților că nu a bănuit în tot acest timp ce îndura fetița, care era amenințată să nu divulge nimănui agresiunile. Bunicii materni însă, care locuiesc în aceeași curte, au avut anumite suspiciuni că individul are un comportament cel puțin ciudat în raport cu micuța, însă atunci când încercau să spună ceva, să facă o aluzie în acest sens, agresorul devenea violent verbal, îi amenința, iar bătrânii se temeau și ei. Polițiștii coordonați de procurorul de caz au reușit să strângă suficiente probe pentru a-l trimite după gratii, pentru viol în formă continuată. Oamenii din Stănilești au fost uimiți să descopere cât de bine disimula individul și cum poza într-un om smerit, apropiat de biserică, pe unde mai trebăluia adesea, dar ce orori săvârșea atunci când credea că nu îl vede nimeni. Protecția Copilului Vaslui a preluat cazul îndată după ieșirea la iveală a grozăviei, introducând copila într-un program de consiliere pentru a putea depăși traumele suferite.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.