8.4 C
Vaslui
27-mart.-2023

Turiști români cu două rulote de droguri, arestați în Albania. Făceau trafic pe ruta Grecia

- Advertisement -

Patru tineri români, cu vârste cuprinse între 20 de ani și 24 de ani, au fost arestați de autorități judiciare din Albania fiind surprinși în flagrant cu o cantitate de 260 de kilograme de canabis.

Românii transportau drogurile în două rulote, care au fost închiriate de la o firmă de profil din Alba Iulia.

Șeful Poliției din Vlora, Albania, a declarat, citat de politiko.al, că tinerii români se „deghizau în turiști” și cu ajutorul rulotelor făceau trafic de droguri în Albania și Grecia. Cele două vehicule, în valoare de circa 40.000 de euro fiecare, au fost confiscate de către poliția albaneză.

Operațiunea a fost denumită „Camper”, după tipul de rulote cu care transportau traficanții drogurile.

„În cadrul acestei operațiuni a fost posibilă capturarea și încătușarea a 4 cetățeni români care transportau o cantitate de 260 de kilograme de stupefiante canabis, în 2 autovehicule de lux de tip Camper, cu numere de înmatriculare românești, cu scopul de a trafica această substanță în statul elen și nu numai. De asemenea, 5 cetățeni albanezi sunt căutați ca și colaboratori în această activitate infracțională”, a transmis șeful poliției din Vlora, potrivit sursei citate…https://adevarul.ro/stiri-locale/alba-iulia/turisti-romani-cu-doua-rulote-de-droguri-arestati-2250951.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.