0.1 C
Vaslui
03-feb.-2023

Turneu international de handbal la Vaslui

- Advertisement -

Handbal

COMPETITIE… Astãzi si mâine, la Vaslui, se va desfãsura un turneu international de handbal feminin, adresat handbalistelor junioare nãscute în anul 2008 si mai mici. Vor participa LPS Vaslui (echipa organizatoare), Comite Departamental de handball de Haute Garonne (Franta), Bucovina Suceava, CSO Buhusi si HC Dunãrea Brãila.

În perioada 6-7 mai, Sala Polivalentã din Vaslui va gãzdui un turneu international de handbal feminin, având ca invitat special Comite Departamental de Handball Haute Garrone, din Franta. La acest turneu vor mai evolua LPS Vaslui, echipã pregãtitã de Gabriel Chirilã, HC Bucovina Suceava, CSO Buhusi si HC Dunãrea Brãila. “Asteptãm la salã iubitorii acestui sport sã sustinã echipa si sã se bucure alãturi de noi de spectacolul handbalistic.”, au transmis reprezentantii Liceului cu Program Sportiv Vaslui. În prima zi a turneului se vor disputa douã etape, LPS Vaslui urmând sã întâlneascã Dunãrea Brãila, ora 08:30, Bucovina Suceava (12:00) si CSO Buhusi (16:30). Sâmbãtã, fetele pregãtite de Gabriel Chirilã vor înfrunta Haute Garrone (Franta), de la ora 10:30.

CSM Vaslui 2 debuteazã la turneul final al locurilor 1

Turneul final al locurilor 1 din Divizia A – Tineret va debuta astãzi, 6 mai, CSM Vaslui 2 urmând sã întâlneascã CSM Bucuresti 2, de la ora 12:30. Pe 7 mai, Vasluiul va întâlni SCM Politehnica Timisoara 2, iar pe 8 mai va juca cu CS Sporting Ghimbav. Antrenorul echipei secunde, Bogdan Pralea, se va baza pe jucãtorii pe care i-a folosit în campionat, dar si pe cîtiva handbalisti tineri de la prima echipã.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.