spot_imgspot_img
26.2 C
Vaslui
29-sept.-2023

Turnură interesantă în cazul tânărului îndrăgostit de păcănele, care a făcut un scandal de pomină în centrul Vasluiului

- Advertisement -

PRECIZĂRI…Compania care deține cazinoul din centrul municipiului Vaslui, unde în weekendul trecut un tânăr a făcut scandal, fiind nevoie de intervenția Poliției și a Jandarmeriei, a venit cu niște precizări interesante, care răstoarnă un pic datele evenimentului. Împătimitul de păcănele a provocat scandalul nu din cauză că pierdea bani la aparate, ci că nu mai primea alcool gratuit din fondul de protocol al cazinoului. Individul era în câștig și se simțea neglijat de personalul cazinoului. Iată ce spun reprezentanții companiei care deține sala de jocuri din centrul municipiului: “Compania noastră acorda clientilor săi protocol (n.r. sucuri, cafea sau băuturi alcoolice), cu titlu gratuit, și o atmosfera destinsă, astfel încât aceștia sa aibă parte de o experiență de joc unică în municipiul Vaslui. Recomandăm jocul responsabil și ne dorim ca cei care ne trec pragul să petreacă timp de calitate în locația noastră, beneficiind de toate serviciile de top pe care le putem oferi. Deoarece în articol este precizat eronat ca motivul pentru care acesta nu a mai fost servit cu băuturi alcoolice, este că pierduseră toți banii, venim cu următoarea precizare: conform procedurilor de acordare a protocolului, acesta se acorda clienților care participă la joc și nu sunt în stare vizibilă de ebrietate. În data de 16 Septembrie, la ora 18.03, tânărul de 21 ani din Bacău a venit însoțit de către un prieten în sala noastră de jocuri din Vaslui. În timpul petrecut în locație acesta nu a pierdut bani, așa cum a fost relatat în articol, ba mai mult, a avut mai multe cîștiguri de care acesta a beneficiat”,

Deși era în câștig, “norocosul” de la păcănele a sărit la bătaie fiindcă nu mai era servit cu alcool

Reprezentanții companiei care deține sala de jocuri din centrul municipiului Vaslui mai spun că: “Tânărul de 21 de ani s-a aflat în sala noastră de jocuri până la ora 19.25, timp în care a consumat mai multe băuturi alcoolice din protocolul acordat de către companie, cu titlu gratuit. Pe fondul consumului de alcool, acesta a intrat într-un conflict verbal cu un alt client al sălii noastre, conflict care a fost stins înainte de a degenera. În urma acestui conflict, tânărul din Bacău, aflat în vizibilă stare de ebrietate, s-a îndreptat către bar unde a cerut să mai fie servit cu alcool. Personalul sălii de jocuri a refuzat să îi mai acorde protocol, motiv pentru care acesta a spart un pahar aflat pe bar și a amenințat cele două angajate care se aflau în locație. Cele două fete, de teamă, s-au refugiat în toaleta și în depozit, pentru a nu fi agresate de către clientul recalcitrant. Văzând ca nu le poate face nimic acestora, individul a spart toate sticlele și paharele pe care le-a găsit în bar. După distrugerile provocate, acesta a fost scos afară de către prietenul care îl însoțea, ulterior ajungând la fața locului Poliția și Jandarmeria, care au luat măsurile pe care aceștia au considerat că trebuie să le ia într-o astfel de situație, inclusiv internarea acestuia într-o instituție abilitată. Compania noastră va urma toate căile legale pentru a recupera prejudiciul provocat de acesta”.

http://CITITI SI: https://www.vremeanoua.ro/scandal-la-pacanele-din-sala-de-jocuri-incatusat-si-dus-cu-forta-la-psihiatrie-dupa-ce-a-pierdut-toti-banii/

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

5 COMENTARII

  1. hmm .. toate se acopera . nimic deosebit… Dar scandalul din fata cazinoului … ? MIRAMAS !!!!!! cica cafele, racoritoare si bautura pe degeaba ????? Oamenii care nu respecta regulile de comportare civilizata sa fie tinuti la racoare sau sa plateasca sa i usture peste tot..

  2. Mare dreptate ai….dar din pacate depărtarea, prostia si consumerismul sunt promovate de cand a fost împușcat Ceausescu în ziua de Crăciun.Popii se bucură acum de moarte unui om cu adevarat patriot în fața căruia nu sufla nimeni.Acum România a ajuns groapă de gunoi a Europei….sa ma fac în gura la toti hotii si bișnițari de dupa ‘ 89 , mai exact la miliardarii de carton.

  3. Angajatele sa ca sa nu mai ajunga in situația de a se refugia in wc uri, sa se apuce de ceva serios de munca. Păcănelele vin la pachet si o serie de riscuri. Ce bărbat rrsponsabil isi lasa nevasta noaptea la casino chiar ca angajata? Pune frate mana si muncește si întreține familia intt un mod decent!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.