spot_imgspot_img
7.6 C
Vaslui
18-apr.-2024

Turul Ciclist al României trece si în acest an prin Vaslui

- Advertisement -

Pentru a doua oarã consecutiv, Turul Ciclist al României va ajunge si la Vaslui. Potrivit traseului, caravana va ajunge la Vaslui în data de 3 iunie, odatã cu etapa a III-a, ce se va desfãsura pe o distantã de 178 de kilometri, pe traseul Galati – Tecuci – Bârlad – Vaslui.

Editia cu numãrul 49 a Turului ciclist al României a fost prezentatã în Sala Amfiteatru a Comitetului Olimpic si Sportiv Român, traseul din acest an acoperind 1.180 km, în 9 etape, de la Constanta, la Marghita, în apropiere de Oradea, cu capete de etapã la Galati, Vaslui, Botosani, Suceava, Tg. Mures, Rm. Vâlcea, Vârful Pãpusa (Acoperisul Turului, pe Transalpina, la 2.094 m altitudine) si Marghita. Mica Buclã va 2012 va avea la start 14 echipe (7 continentale), din 10 tãri: Bulgaria, Cehia, Germania, Grecia, Italia, Polonia, Serbia, Ungaria, Ucraina si România, cu un pluton de 85 de rutieri, competitia fiind, pentru a 5-a oarã consecutiv, înscrisã în calendarul Uniunii cicliste internationale.

Vasluian Nechita a câstigat Mica Buclã 2011

Editia precedentã a Turului Ciclist al României a fost adjudecatã de vasluianul Andrei Nechita, cel care a îmbrãcat tricoul galben chiar la Vaslui, tricou ce l-a purtat pânã la finalul turului. În clasamentul general, Nechita i-a învins pe grecul Tamuridis si italianul Ciccone.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

101 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.