spot_img
27.7 C
Vaslui
22-iul.-2024
spot_img

Ucis de sotie… la betie!

- Advertisement -

Dupã ce s-au îmbãtat zdravãn, sotii Pavel si Maria Tãranu din Todiresti s-au luat la bãtaie. Într-un final, sotia a pus mâna pe o bucatã de lemn cu care si-a lovit sotul de mai multe ori pânã acesta a decedat.

Dupã ce au bãut bine toatã duminica, sotii Tãranu, din localitatea Todiresti, sau luat la bãtaie. Din relatãrile vecinilor reiese faptul cã, prima oarã, Pavel Tãranu, de 57 de ani, pe fondul consumului de alcool, si-a luat la bãtaie consoarta fãrã un motiv anume. Dupã ce omul a obosit, coplesit si de paharele consumate, a venit rândul sotiei sã-l ia la bumbãcealã. Din pãcate Maria Tãranu a apelat si la o bucatã de lemn cu care si-a lovit sotul de mai multe ori. În urma loviturilor primite acesta a decedat. “De duminicã noaptea si pânã spre dimineatã a stat politia la noi în comunã. Din câte am auzit, cei doi s-au îmbãtat si s-au luat la bãtaie. Prima oarã el pe ea si mai târziu s-a întors roata. Într-un final, am înteles cã Pavel Tãranu a decedat. Luni dimineatã a venit fiul lor pe la mine si l-am ajutat cu ceva bani pentru cele de trebuintã la înmormântare. Era supãrat tare. A avut douã înmormântãri în douã luni si l-au lãsat fãrã nici un ban”, a povestit Ioan Plopan, viceprimarul comunei Todiresti.

El mort, ea în arestul politei

Conflictul dintre cei doi a ajuns si în atentia politiei dupã ce, agentii Postului de politie Todiresti au fost sesizati despre faptul cã Pavel Tãranu este decedat în locuinta proprie. “În seara zilei de 25 octombrie am fost sesizati de cãtre un vecin cã Pavel Tãranu, de 57 de ani, a decedat în locuinta lui. Din primele cercetãri a reiesit faptul cã acesta a murit în urma mai multor lovituri cu un corp contondent, iar examenul medico-legal a arãtat faptul cã bãrbatul a decedat ca urmare a unui soc hemoragic datorat loviturilor primite. Principalul vinovat este sotia acestuia, Maria Tãranu, de 54 de ani. Femeia a fost prezentatã în fata instantei de judecatã cu propunere de arestare preventivã pentru sãvârsirea infractiunii de omor calificat, faptã pentru care riscã o pedeapsã cu închisoarea de la 15 la 25 de ani”, a declarat purtãtorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Loredana

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.