-0.4 C
Vaslui
27-ian.-2023

Ucis pentru că nu a dat rest un leu. Ucigașul a fost condamnat în trecut pentru omor calificat

- Advertisement -

Un bărbat de 52 de ani și-a pierdut cumpătul și l-a lovit fără milă pe un consătean pentru simplul motiv că refuzase să îi dea rest un leu. Gestul i-a curmat viața victimei, pentru că în cădere s-a lovit puternic la cap, iar medicii nu i-au mai putut salva viața.

Tribunalul Galați l-a condamnat în 27.12.2022 pe Ionel Buzenche, un bărbat de 52 de ani, la 5 ani de închisoare pentru lovituri cauzatoare de moarte. Individul a fost obligat și să îi plătească daune morale de 15.000 de lei unei rude a victimei. Decizia instanței nu este definitivă.

Bărbatul a făcut moarte de om dintr-un motiv absolut ridicol. Pe 16.07.2022, după ce consumase aproximativ 2 litri de vin, s-a deplasat la un bar din localitatea gălățeană Băleni, unde s-a întâlnit cu victima, care se afla în stare de ebrietate. Buzenche i-a înmânat o bancnotă de 5 lei pentru a cumpăra o bere care costa 4 lei. Victima a cumpărat berea și i-a dat-o, dar a refuzat să îi restituie restul de un leu.

Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere ale barului și analizate ulterior de anchetatori se observă că cei doi se ceartă și își aduc reciproc injurii. Buzenche s-a dus apoi la bar, a băut un pahar cu tărie, iar ulterior s-a îndreptat către victimă și i-a aplicat o lovitură de pumn în zona bărbiei…https://adevarul.ro/stiri-locale/galati/ucis-pentru-ca-nu-a-dat-rest-un-leu-ucigasul-a-2231849.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.