spot_imgspot_img
7.9 C
Vaslui
27-feb.-2024

Ucrainieni cu documente de identitate false depistati la frontiera din Albita

- Advertisement -

PRINSI… Weekend cu ghinion pentru trei cetãteni din Ucraina, care au încercat sã însele vigilenta celor pusi sã asigure respectarea legilor la frontierã. Politistii de frontierã din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albita au descoperit asupra a trei cetãteni documente de identitate cu însemnele autoritãtilor din România, ce s-au dovedit a fi false. În toate cele trei cauze se efectueazã cercetãri sub aspectul sãvârsirii infractiunii de complicitate la fals material în înscrisuri oficiale.

La sfârsitul sãptãmânii trecute, în Punctul de Trecere a Frontierei Albita – I.T.P.F. Iasi, s-au prezentat pentru efectuarea formalitãtilor de control pentru trecerea frontierei, pasageri într-un autocar, doi bãrbati, cetãteni ucraineni, în vârstã de 37, respectiv 46 de ani. La scurt timp, în acelasi Punct de Trecere a Frontierei, s-a prezentat pentru efectuarea formalitãtilor de control pentru trecerea frontierei, pasager într-un autoturism, un cetãtean al Republicii Moldova, în vârstã de 34 de ani. În baza analizei de risc pe linia documentelor de cãlãtorie false sau falsificate, s-a efectuat un control amãnuntit asupra mijloacelor de transport si asupra persoanelor, politistii descoperind, asupra celor trei bãrbati, cãrti de identitate cu însemnele autoritãtilor române, care aveau imprimatã fotografia persoanelor în cauzã.

“Având suspiciuni cu privire la autenticitatea documentelor descoperite, politistii de frontierã au efectuat verificãri suplimentare si au constatat cã acesta nu îndeplinesc conditiile de formã si fond ale unor documente autentice, fiind false. În toate cele trei cauze se efectueazã cercetãri sub aspectul sãvârsirii infractiunii de complicitate la fals material în înscrisuri oficiale.”, a precizat comisarul de politie Minodora Rãcnea, purtãtor de cuvânt al ITPF Iasi.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.