24.1 C
Vaslui
26-sept.-2022

Udrea, pe Facebook: Principala vinovăţie a lui Dorin Cocoş este că a fost căsătorit cu mine

- Advertisement -

Elena Udrea a postat, sâmbătă, un nou mesaj pe Facebook, intitulat ”Denunţătorii buni şi denunţătorii răi”. Mesajul este semnat de echipa de comunicare. Udrea spune că „principala vinovăţie a lui Dorin Cocoş este că „a fost căsătorit cu Elena Udrea”.

Udrea arată că Dorin Cocoş şi-a recunoscut faptele de care a fost acuzat de anchetatori după o bună perioadă în care s-a aflat în arestul Poliţiei Capitalei: „A spus sumele de bani pe care le-a luat, dar şi felul în care s-au împărţit apoi către alţi „beneficiari”. Cu toate acestea, DNA şi, apoi, instanţa au considerat că faptele sunt „prea grave”, iar sumele invocate sunt „prea mari” pentru ca Dorin şi Alin Cocoş să poată fi puşi sub control judiciar sau în arest la domiciliu. Cu alte cuvinte, cei doi au fost priviţi ca denunţătorii răi. Stelian Gheorghe (cel care a fost beneficiarul direct al unei supraevaluări de 61 de milioane de euro) şi Sergiu Diacomatu (cel care a primit 7,5 milioane de euro mită pentru acţiunile din comisia ANRP) au avut câştiguri financiare mult mai mari, dar nici DNA şi nici instanţele nu consideră că e nevoie de o măsură privativă de libertate. Cu alte cuvinte, ei sunt denunţătorii buni”.

Elena udrea mai spune că „Această stare de fapt – în care oameni acuzaţi de fapte similare au parte de pedepse diametral opuse, deşi acţionează în acelaşi sens – dă măsura caracterului puternic arbitrar sau discreţionar al felului în care se încearcă înfăptuirea anchetelor penale în aceste cazuri”.

„După ce DNA şi ÎCCJ s-au opus punerii în libertate, se poate spune că, într-adevăr, principala vinovăţie a lui Dorin Cocoş este că „a fost căsătorit cu Elena Udrea”.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/udrea-pe-facebook-principala-vinovatie-a-lui-dorin-cocos-este-ca-a-fost-casatorit-cu-mine_1647680.html#ixzz3Ti1u4xK2
Follow us: @realitatea on Twitter

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.