19.9 C
Vaslui
25-iun.-2022

Udrea, sărbătorită la Sinaia: Băsescu, Anastase şi un urs gunoier, printre invitaţi VIDEO

Printre turişti, dar alături de preşedinte. Aşa şi-a sărbătorit Elena Udrea ziua de naştere. Ministrul Turismului şi invitaţii săi au petrecut într-un restaurant dintr-o cabană de lux din Sinaia. Au dansat şi au cântat până la 3 dimineaţa împreună cu turiştii care se bucurau de ultima zi liberă de Crăciun.

Întrebată de reporteri cum a fost petrecerea, Udrea a răspuns: „Foarte frumoasă pentru că oamenii dinăuntru au fost deosebiţi. Sunt oameni din Republica Moldova, din Braşov, şi din toată ţara. Am primit flori şi de la prietenii care au fost cu noi la masă, dar au fost flori şi de la oamenii din restaurant”.

Invitaţii de onoare ai Elenei Udrea, care a împlinit duminică 37 de ani, au fost Traian Băsescu şi Roberta Anastase. Preşedintele a venit împreună cu soţia şi fiica cea mică. Traian Băsescu s-a distrat de minune şi s-a prins în aproape toate horele, alături de turişti. A plecat de la restaurant dimineaţă.

Cabana la care a avut loc petrecerea, a avut şi un invitat nepoftit. În timp ce în interior se mânca şi se bea bine, la tomberonul din spatele cabanei un urs se înfrupta din resturi.

realitatea.net

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here