2.3 C
Vaslui
30-nov.-2022

Udrea spune că Banias ar trebui să se suspende

- Advertisement -

Elena Udrea crede că Mircea Banias ar trebui să se suspende din partid, până la finalizarea anchetei DNA care îl vizează. Mai mult, şefa PDL Bucureşti spune că, dacă Banias nu va lua singur o decizie, atunci partidul va trebui să-l suspende. Senatorul PDL spune însă că nu are de gând să se autosuspende.

Preşedinta PDL Bucureşti, Elena Udrea, a declarat pentru gandul.info că ar fi bine ca democrat-liberalul Mircea Banias, implicat în scandalul din portul Constanţa, să se autosuspende din partid.

„Astfel de lucruri afectează imaginea partidului şi ar trebui să avem o decizie la nivelul Biroului Permament în privinţa cazului celor care sunt sub ancheta penală. Avem instituţia suspendării şi autosuspendării. Ar trebui analizat şi decis cu privire la situaţia celor doi. Cred că într-o astfel de situaţie e bine ca decizia să fie personală, să nu se ajungă la decizia partidului. N-am avut o discuţie cu domnul Banias, nu-i cunosc situaţia în momentul acesta, dar atunci când se începe urmărirea penală şi e o problemă de imagine care poate afecta partidul, se poate decide suspendarea sa”, a spus Elena Udrea.

Mircea Banias i-a dat replica Elenei Udrea, în cadrul unei emisiuni la postul de televiziune B1. „Mi se pare o chestiune exagerată să ceară cineva suspendarea mea, statutul are nişte prevederi foarte clare. Eu cred că a mă suspenda acum din calitatea de membru al PDL înseamnă că recunosc că am o problemă, ori e evident că nu am nicio problemă. Din punctul meu de vedere, eu ştiu că nu am făcut aceste fapte şi nu am de ce să mă autosuspend”, a spus Banias.

În declaraţie, Elena Udrea a făcut referire şi la fostul secretar general al MAI, Laurenţiu Mironescu. Acesta şi-a dat însă demisia din PDL, la începutul acestui an, odată cu numirea în funcţia de la interne.

www.realitatea.net

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.