9.2 C
Vaslui
27-mart.-2023

Uite-l pe băiatul cel mic al lui Arșinel vânzător în piață! N-ai să crezi ce succes are!

- Advertisement -

A avut un tată celebru, dar el nu se dă în lături de la munca de jos. Cristian, fiul cel mic al regretatului Alexandru Arșinel, face bani frumoși…la piață. Acesta a fost surprins, de fotoreporterii Click!, chiar în timp ce vindea legume și fructe din cultura proprie, la taraba din Cotroceni. Lumea se înghesuie buluc ca să cumpere produsele cultivate chiar de el!

Cristian, fiul cel mic al lui Alexandru Arșinel, are fler la afaceri. A absolvit două facultăți, însă, în final, s-a orientat tot spre munca de jos, care îi aduce câștiguri frumoase. Cristian nu se sfiește să fie vânzător la o piața volantă, aflată la doi pași de locuința familiei, din zona Cotroceni, unde poate fi întâlnit la sfârșit de săpătmână.

Arșinel junior a fost surprins în plină acțiune, la piață, chiar zilele trecute, de către fotoreporterii Click! Acesta își făcea exemplar treaba la tarabă, în jurul prânzului. Băiatul marelui actor era în mare vervă și nu-și mai vedea capul de treabă cu clienții, care făcuseră coadă la el la tarabă ca să-i cumperea produsele proaspete: mere, struguri, praz și multe alte legume și fructe de sezon.

Se vede că fiul regretatului actor a dat lovitura cu afacerea sa din domeniul agricol. El și-a amenajat un solar pe un teren din apropierea Bucureştiului, unde cultivă legume și fructe, pe care ulterior le vinde în piață…https://click.ro/paparazzii-click/uite-l-pe-baiatul-cel-mic-al-lui-arsinel-vanzator-2249561.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.