Ultima coadã de topor a lui Dan Marian, din PNL, se cere afarã

DE RÂS… Sorin Radu, pseudo-politicianul insipid, incolor si inodor al Vasluiului a prins glas. Vlaga acestui consilier local, care nu s-a remarcat cu nimic în administratia localã, dupã ce patru ani a fost si viceprimarul orasului, i se trage de la maleficul Dan Marian, care, dupã ce a cochetat vreo patru ani cu procurorii DNA, s-a activat în ALDE, la Vaslui, alãturi de partenerul de nãdejde, un proxenet de ocazie, Cristinel Turcu. Iatã cã dupã opt ani de tãcere, sotul sefei de la Vama Vaslui iese cu o postare pe Facebook, anuntând apocalipsa în PNL, taman când partidul tocmai vroia sã se descotoroseascã de el. Acest stimat personaj devine dintr-o datã melodramatic si spune cã îi pasã de Vaslui, dupã 11 ani de muncã dedicati partidului: “Ca vasluian, ca om politic (sic!), ca membru de partid, dar mai ales ca om cãruia îi pasã de orasul în care trãieste, cred cã trebuie sã spun clar si rãspicat câteva lucruri. Primul si cel mai dureros este faptul cã nici acum, când se aflã la guvernare, Partidul National Liberal nu reuseste sã îsi punã amprenta asupra dezvoltãrii viitoare a municipiului Vaslui”. Interesantã aceastã declaratie, care vine ca urmare a faptului cã acesta a aflat cã nu va mai fi pe listele viitoare de consilieri PNL, tocmai pentru cã în cei opt ani nu s-a remarcat cu nimic în CL Vaslui. Ba, mai mult, a fãcut un joc de glezne pentru PSD, doar pentru o sinecurã.

Sorin Radu nu a mâncat prãjituri, însã vorbeste limba lui Dan Marian

Ca viceprimar al Vasluiului din partea PNL, în mandatul trecut al lui Pavãl, Sorin Radu nu s-a remarcat cu nimic. Singura sa misiune, cu care CL Vaslui l-a însãrcinat si anume împãrtirea spatiilor în pietele Traian si Vidin, s-a lãsat cu scandaluri monstru. Chiar si PSD s-a lepãdat de el la un anumit moment, iar din 2016 a reajuns pe liste doar la interventia lui Dan Marian. Iatã ce mai scrie acesta, într-un stil marca înregistratã “Ciprian Iftimoaie”: “Nu am reusit, mai cu seamã în ultimii patru ani, sã fim o voce distinctã si unitarã, într-un Consiliu Local majoritar PSD. Nu am fost alternativa, nu am fost generatorul de solutii în oglindã, nu am fost … . Am fost divizati, am vorbit pe mai multe voci, nu am promovat aceeasi agendã”. Aceastã declaratie este absolut hilarã. Si se impune o întrebare de bun simt. Cine l-a oprit pe Sorin Radu sã facã aceste lucruri? Cine l-a oprit sã ia atitudine, când Arcãleanu a reusit sã oblige Primãria, cu un CL ostil si majoritar PSD, sã contorizeze scãrile de bloc în eternul sãu rãzboi cu Aquavasul? De ce nu a tipat când strãzile Vasluiului au stat înzãpezite zile întregi sau când banii orasului se împãrteau cu generozitate doar cãtre clientela PSD din Vaslui? Nu l-am auzit sã strige în CL atunci când PNL trãgea semnalul dezastrului de la Transurb sau când a fost descoperitã afacerea “Troleibuzul” a lui Pavãl. De ce? Oare avea o jenã, fiindcã sotia sa ocupa un post în deconcentratele PSD-iste sau pur si simplu era un tonomat care se activa doar la semnul lui Dan Marian?

Sorin Radu se pregãteste sã-si anunte candidatura la Primãria Vaslui

Colacul de salvare al lui Sorin Radu vine acum de la Dan Marian, omul pe care PSD l-a avut mereu ca un cal troian în PNL. Sorin Radu scrie aceastã scrisoare de adio PNL, fiindcã se pregãteste sã candideze la ALDE pentru functia de primar, alãturi de vechiul sãu amic. Gasca lui Dan Marian, proxenetul Turcu se lãrgeste, iatã, într-o frãtie care are un singur scop: sã-l denigreze pe Nelu Tãtaru singurul vasluian de dupã Revolutie care si-a câstigat dreptul de a fi ministru într-un Guvern. Curioasã aceastã alegere a lui Dan Marian, care a mizat pe un cal mort, folosit pânã acum doar pe post de cameleon infiltrat în PNL. Probabil cã nu a avut pe cine sã punã, fiindcã e greu de crezut cã Dan Marian, dupã ce i-a înjurat pe vasluieni la ultimele alegeri, mai are adepti într-un oras, în care nu a fost niciodatã primit si vãzut ca un lider politic.
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ