spot_img
22.2 C
Vaslui
18-iun.-2024
spot_img

Ultima noapte de bâlci, întâia noapte de temniță pentru doi bărbați!

- Advertisement -

PROBLEME… Era aproape imposibil ca bâlciul organizat, în acest an, în municipiul Vaslui să treacă fără ca nici măcar o bătaie să aibă loc. “Bucuria” jandarmilor a venit în ultima seară de tiribombe, când doi bărbați din comuna Pungești au confundat o femeie cu aparatul în care dai cu pumnul. În loc de puncte, agresorii au primit 24 de ore la secție, fiind cercetați pentru săvârșirea infracțiunilor de tulburare a ordinii și liniștii publice și loviri sau alte violențe.

Polițiștii Biroului Investigații Criminale Vaslui au probat activitatea infracțională a doi bărbați, în vârstă de 31 și 44 de ani, bănuiți că ar fi agresat o familie din municipiul Vaslui și ar fi tulburat ordinea și liniștea publică, la data de 8 septembrie 2023, pe strada Decebal, în zona Bâlciului Anual organizat în municipiul Vaslui. “În urma cercetărilor efectuate, polițiștii Biroului Investigații Criminale Vaslui au stabilit că, la data de 8 septembrie 2023, ora 20.00, pe fondul unei dispute verbale spontane avute de bărbații cercetați cu o femeie de 36 de ani, din Vaslui, aceștia ar fi agresat-o, lovind-o cu pumnii. În sprijinul persoanei vătămate, ar fi sărit soțul acesteia, bărbat în vârstă de 41 de ani, care ar fi fost agresat la rându-l său de cei doi bărbați cercetați. Altercația a fost observată de către un echipaj de jandarmi, din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Vaslui, care asigura măsuri specifice de menținere a ordinii publice, care a intervenit prompt și a imobilizat unul dintre bărbații cercetați. Acesta a fost condus la sediul Poliției Municipiului Vaslui pentru dispunerea măsurilor legale” a declarat Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui. Sâmbătă dimineața, ca urmare a administrării probatoriului, polițiștii Biroului Investigații Criminale Vaslui au luat față de bărbații cercetați măsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore.

Ulterior, aceștia au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, pentru dispunerea unor măsuri preventive. Cercetările sunt continuate de către polițiștii vasluieni, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, în vederea stabilirii și probării întregii activității infracționale a bărbaților.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.