ULTIMĂ ORĂ A fost anuțat cel de-al 12-lea DECES după incendiul de la Piatra Neamț

Un pacient transferat de la Spitalul Județean Piatra Neamț la Spitalul din Pașcani, în urma incendiului de sâmbătă, a murit. Este al 12-lea deces înregistrat în urma incendiului. Pacientul a fost în secţia ATI arsă.

Managerul Spitalului de Boli Infecțioase Iași, Carmen Dorobăț, a declarat că un pacient transferat de la Neamț la Iași a murit, conform Mediafax.„Cu regret trebuie să anunțăm că a decedat un pacient din cei 6 de la Neamț. Este vorba despre o femeie de 72 ani cu multiple comorbidități”, a spus Carmen Dorobăț.

10 oameni au murit în urma unui incendiu devastaror la Secţia ATI a Spitalului Judeţean Piatra Neamţ. Mai mulți pacienţi bolnavi de Covid 19 au fost transferaţi în Iași.

Ulterior, un pacient transferat de la UPU a Spitalului Județean Piatra Neamț la secția ATI a Spitalului Municipal Pașcani a murit. Acesta suferea de pancreatită acută, era în stare gravă, cu comorbidităţi. … https://www.stiripesurse.ro/ultima-ora-a-fost-anutat-cel-de-al-12-lea-deces-dupa-incendiul-de-la-piatra-neamt_1529529.html?utm_medium=notification&utm_source=site&utm_campaign=os




NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ