3.9 C
Vaslui
05-dec.-2021

UPDATE: a fost prins principalul suspect în cazul militarului înjunghiat la Huși!

UPDATE 2: În urma cercetărilor, polițiștii au stabilit că există elemente care conturează suspiciunea unei tentative la infracțiunea de omor, astfel că dosarul a fost trimis la Parchetul de pe lângă Tribunalul Vaslui. “Întrucât în urma cercetărilor efectuate în cauză a fost conturată suspiciunea comiterii unei infracțiuni contra vieții (tentativă la infracțiunea de omor), dosarul penal a fost declinat Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui, competent să efectueze urmărirea penală”, au precizat reprezentații IPJ Vaslui. În ceea ce priveșre starea bărbatului de 43 de ani, atacat cu cuțitul, medicii de la Iași au spus că acesta a fost internat și băgat imediat în operație. Starea victimei este stabilă, însă aceste ore de după o asemenea agresiune, în urma căreia victima a fost la un pas de moarte, sunt întotdeauna critice, au spus medicii de la Iași.

UPDATE 1: REȚINUT… Aseară, imediat după apelul făcut la 112 și anunțarea cazului extrem de grav de către soția victimei, polițiștii și jandarmii din Huși au împânzit întreg orașul, în căutarea autorului faptei. Pe o stradă din oraș, un grup de jandarmi au fost cei care au identificat două persoane, suspecte în ceea ce privește înjunghierea bărbatului de 43 de ani, cadru militar la UM 01779 din oraș. Este vorba despre un bărbat de 38 de ani, dar și un tânăr de 19 ani, cel din urmă fiind prezumtivul autor al faptei, petrecute într-un pe strada 1 Decembrie, iar martorii spun că cei implicați se aflau sub influența băuturilor alcoolice. Atât cei doi suspecți, cât și victima sunt din Huși.

“Ieri seară, 8 octombrie 2021, la ora 20.15, Poliția Municipiului Huși a fost sesizată, prin S.N.U.A.U. 112, de către o femeie in vârstă de 50 de ani, cu privire la faptul că, în aceeași seară, soțul său, un bărbat în vârstă de 43 de ani, a fost înjunghiat în zona gâtului de către autori necunoscuți.   Persoana vătămată a fost transportată la Spitalul Municipal Huși și ulterior transferată la o unitate medicală din mun. Iași, în stare stabilă. Agresiunea s-ar fi produs în municipiul Huși, în zona străzii 1 Decembrie.   La fața locului a fost deplasată o echipă complexă de cercetare pentru a stabili împrejurările în care s-a produs fapta sesizată și dispunerea măsurilor legale.  Au fost identificate și  conduse la sediul Poliției Municipiului Huși 2 persoane, bărbați în vârstă de 38 și 19 ani, ambii din Huși, pentru efectuarea de cercetări.  În cauză, sunt efectuate cercetări sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Huși, pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe”, au transmis reprezentații IPJ Vaslui.

ȘTIRE INIȚIALĂ: ULTIMA ORĂ… Bărbat înjunghiat în stradă de un necunoscut, la Huși!

GRAV… Un caz extrem de grav s-a petrecut în această seară, la Huși, unde un bărbat a fost înjunghiat, iar starea sa este destul de critică. Omul are 43 de ani și un echipaj medical îl transportă în regim de urgență la Iași, la Spitalul Sfântul Spiridon. Cu ultimele puteri, omul a spus că a fost înjunghiat de un necunoscut în stradă, dar a reușit să ajungă până la domiciliu. “În această seară S.A.J. Vaslui a intervenit în localitatea Huși pentru un bărbat în vârstă de 43 de ani care a fost înjunghiat pe stradă de un necunoscut. Echipajul l-a găsit la domiciliu, conștient și coerent, dar cu o plagă cu sângerare abundentă la vârful hemitoracelui stâng, în zona retroclaviculară. După acordarea primului ajutor aceasta a fost transportat la Spitalul Huși. În acest moment pacientul este transferat la Spitalul Sfântul Spiridon Iași cu un echipaj de Terapie Intensivă Mobilă cu diagnosticul de Șoc Hemoragic”, au transmis reprezentanții SAJ Vaslui. Polițiștii au început imediat cercetări pentur prinderea celui care l-a atacat cu cuțitul pe bărbatul de 43 de ani. Vom reveni cu detalii.

Ultimele Știri
Reclamăspot_img
Reclamăspot_img
Ultimele Știri
- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here