17.6 C
Vaslui
06-iul.-2022

UPDATE: Femeia înjunghiată seara trecută a fost operată la Spitalul din Bârlad. Iată care e starea ei (FOTO, VIDEO)

UPDATE: Victima a fost stabilizată și operată noaptea trecută la Spitalul din Bârlad. Cadrele medicale au intervenit pe partea de ORL, iar acum pacienta se află la Reanimare. Starea sa este stabilă, are o sarcină de aproximativ 32 săptămâni, iar fătul este bine. Pentru că viața i-a fost pusă în pericol, concubinul acesteia, autorul înjunghierii, este cercetat pentru tentativă la infracțiunea de omor.

AGRESIV… Scene pline de violență la Coroiești, acolo unde o femeie însărcinată a fost înjunghiată în zona gâtului de către concubin. Bărbatul s-a întors băut de la muncă a făcut scandal apoi a pus mâna pe un cuțit  și a înunghiat-o pe femeie, punându-i atât ei viața în pericol, cât și pe cea a bebelușului. Imediat la fața locului au fost trimise mai multe echipaje medicale. “Femeia în vârstă de 40 de ani este însărcinată și a suferit mai multe plăgi produse prin agresiune cu un corp ascuțit, la nivelul regiunii anterioare a gâtului și la nivelul membrului superior drept. Este conștientă dar instabilă hemodinamic. Aceasta nu poate comunica din cauza rănilor de la gât”, a declarat medicul Daniel Ungureanu de la SAJ Vaslui.

Victima se numește  Mariana Lupu și este din Coroiești, iar concubinul său, Liviu Mocanu de 51 de ani este din județul Bacău. Martorii spun că acesta muncește cu ziua prin sat, vine băut acasă, face scandal și este violent. Polițiștii au venit la fața locului și au demarat o cercetări pentru a stabili ce s-a întâmplat în acest caz. Ancheta este condusă de un procuror.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here