-7.2 C
Vaslui
08-feb.-2023

UPDATE! S-a remediat problema curentului electric in Bârlad

- Advertisement -

UPDATE! In jurul orei 15:20 a revenit curentul electric in municipiul Barlad. Acesta a fost conectat la magistrala Bacau. La remedierea problemei au lucrat echipe E.ON din Bacau, Iasi si Galati. Pentru că nu se știa cât timp va dura pana de curent, primarul a cumpărat 600 de litri de combustibil din Tecuci.

UPDATE! Din cauza întreruperii curentului electric nici statiile peco nu funcționează. Cei care traversează orașul nu vor putea să alimenteze în Bârlad cel puțin pentru câteva ore.

Din cauza întreruperii curentului electric nici statiile peco nu funcționează. Cei care traversează orașul nu vor putea să alimenteze în Bârlad cel puțin pentru câteva ore.

Situație disperată la Bârlad. Intregul municipiu este izolat de restul lumii. Sunt întrerupte toate rețele de utilități și comunicații: curent electric, apă, gaze, telefonie fixă, precum și internet.

Spitalul funcționează cu ajutorul unui generator de curent electric. Acesta ar mai avea combustil doar până în jurul orei 17:00, iar reprezentanții E.On speră că pana de curent să poată fi remediată până în oar 19:00. In aceste condiții, primarul încearcă să găsescă combustibilul necesar pentru că încă cel puțin două ore de funcționare a generatorului. Sala de operatii este nefunctionala, insa, din fericire, pana acum nu a fost nevoie.

Intre timp, angajații E.ON fac eforturi disperate pentru a conecta rețeaua de curent electric a Bârladului cu Bacăul.
Oamenii sunt disperații. Nu sunt deschise decat magazinele mici, de cartier, iar singurele produse pe care le pot cumpăra sunt apă și pâine, pentru că nu pot elibera bon fiscal. Primarul a dat dispoziție să vândă doar alimente strict necesare.

Barladul a ramas fara curent electric din cauza unui stalp de inalta tensiune doborat de zapada

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.