ULTIMĂ ORĂ Poliția a DESCHIS ANCHETĂ la Spitalul Floreasca, după ce un mort de coronavirus a DISPĂRUT

Poliția face anchetă la Spitalul Floreasca, acolo unde un om care a murit de coronavirus nu mai poate fi găsit pentru ca trupul său să fie predat rudelor.

“Urmare informațiilor apărute în mass media, cu privire la o situație înregistrată la o unitate spitalicească din sectorul 1, facem următoarele precizări :

Prin apel 112, o persoană a sesizat faptul că a fost anunțat cu privire la decesul unei rude aflate în spital, dar la momentul în care au sosit pentru a ridica trupul neînsuflețit, reprezentanții spitalului nu l-au putut elibera.

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 1, care au intrat în contact cu familia, dar și cu reprezentanți ai unității sanitare, care la acest moment au precizat că urmează a fi eliberat trupul, după încheierea unor proceduri medicale.

Verificările sunt efectuate de Secția 1 Poliție, în vederea stabilirii situației de fapt”, anunță  Poliția. …https://www.stiripesurse.ro/ultima-ora-politia-a-deschis-ancheta-la-spitalul-floreasca-dupa-ce-un-mort-de-coronavirus-a-disparut_1575400.html?utm_medium=notification&utm_source=site&utm_campaign=os
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ