ULTIMĂ ORĂ: Procurorii DNA Iași au descins la Inspectoratul de Jandarmi Județean Vaslui

ANCHETĂ… Inspectoratul de Jandarmi Județean Vaslui a fost vizitat în această dimineață de mai mai mulți procurori ai DNA Iași, care au făcut percheziții într-un dosar privind organizarea concursurilor pentru avansarea de la subofițeri I la gradul de ofițeri. Potrivit purtătorului de cuvânt al IJJ Vaslui, la concursul care a avut loc anul acesta, a participat un singur jandarm.
Reprezentantul IJJ Vaslui a recunoscut că procurorii DNA Iași au fost azi la Vaslui. “Am fost vizitați de câteva cadre DNA Iași care cercetează examenul de trecere în corpul ofițerilor. La Vaslui a fost un singur jandarm care a participat la acest concurs”, a declarat Sorin Niță, purtătorul de cuvânt al IJJ Vaslui.
Controale la mai multe Inspectorate  
Procurorii DNA fac, marți, mai multe percheziții la sediul Inspectoratului General al Jandarmeriei Române, dar și la sediile unor inspectorate județene. Perchezițiile au loc într-un dosar care se referă la organizarea concursurilor pentru avansarea de la subofițer la gradele de ofițer. Astfel, anchetatorii fac cercetări într-un caz în care sunt suspiciuni de fraudă privind desfășurarea acestor examene.
7 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ