ULTIMA ORĂ! Tânărul din Vrâncioaia care și-a omorât tatăl, s-a sinucis astăzi în arest!

Tânărul de 33 de ani din satul Ploștina, comuna Vrâncioaia, care fusese arestat preventiv joi pentru că și-a omorât tatăl după ce venise de la mănăstire, a fost astăzi găsit decedat în celulă. Conform unor surse, bărbatul s-a sinucis, fiind găsit spânzurat cu un cearșaf de conducta internă a aerului condiționat.

Referitor la acest fapt, Biroul de Presă al IPJ Vrancea informează: „În cursul zilei de astăzi, un bărbat, în vârstă de 33 de ani, din comuna Vrâncioaia, a fost găsit decedat în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al I.P.J. Vrancea. Acesta era în arest preventiv din data de 21 noiembrie a.c., fiind cercetat pentru o faptă de omor produsă în noaptea de 20/21.11.2019. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă, cercetările efectuandu-se sub directa supraveghere a unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea.”

La nivelul IPJ Vrancea a fost demarată o anchetă internă. …https://monitoruldevrancea.ro/2019/11/22/barbat-aflat-de-o-zi-in-arest-preventiv-gasit-astazi-decedat/
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ