2.1 C
Vaslui
01-dec.-2022

ULTIMA TURNANTÃ

- Advertisement -

“Galben-verzii” îsi vãd doar de propriile meciuri

ÎNCÃ UN MECI CAPITAL… FC Vaslui mai are de disputat patru meciuri, iar “galben-verzii” privesc aceste partide ca pe niste adevãrate finale. Fotbalistii lui Augusto Inacio sunt pe val dupã cinci victorii consecutive, Vasluiul devenind echipa cu cel mai bun atac din Liga I, la egalitate de goluri marcate cu CFR Cluj. Urmeazã deplasarea pe terenul celor de la Pandurii, echipã care este lipsitã de orice fel de griji în acest final de campionat.

Desi stau si la mâna CFR-ului, vasluienii declarã cã nu sunt interesati de ce va face liderul si nu vor decât sã câstige cele patru partide rãmase pânã la finalul campionatului. “Galben-verzii” au o medie de trei goluri pe meci, în ultimele trei întâlniri, si au devenit echipa cu cel mai bun atac din Liga I, alãturi de trupa lui Ioan Andone. Adrian Porumboiu simte cã anul acesta poate fi anul sãu si de câteva zile este nedezlipit de echipã. Finantatorul le-a cerut jucãtorilor sã câstige toate cele 12 puncte puse în joc, fiind convins cã actualul lider se va încurca cel putin o datã. Chiar si asa, Porumboiu crede cã formatia din Gruia este favoritã la câstigarea campionatului: “Nu depindem doar de rezultatele noastre, depindem si de ceea ce face prima clasatã. Ei nu depind decât de ei si atunci e un avantaj urias pe care îl au fatã de noi.”, a spus finantatorul echipei FC Vaslui.

Dacã în sezonul trecut echipele mici au fost o piedicã în calea Vasluiului în lupta pentru titlu, în acest final elevii lui Augusto Inacio au stiut cum sã gestioneze toate întâlnirile în care au plecat favoriti. Urmeazã mâine deplasarea la Târgu Jiu, acolo unde “galben-verzii” întâlnesc o echipã care teoretic este în vacantã. Formatia pregãtitã de Petre Grigoras se aflã pe un linistitor loc opt si nu mai este implicatã în nici un fel de luptã. Pandurii au doar o victorie în ultimele sase meciuri pe teren propriu, dar rãmân o formatie imprevizibilã, capabilã oricând de o replicã solidã. Cardoso, Pintili, Voiculet, Lemnaru sau Batin sunt cei mai periculosi fotbalisti pentru poarta lui Milan Borjan. Totusi, Vasluiul se pare cã a gãsit antidotul pentru jocul celor de la Pandurii, pentru cã de fiecare datã în ultimele patru întâlniri directe “galben-verzii” s-au impus.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

275 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.