15.2 C
Vaslui
30-sept.-2022

Ultimatum

- Advertisement -

Oxigen pentru returul cu Twente

TRANSFORMARE Vasluiul nu vrea sã mai repete debutul dezastruos din sezonul trecut si, chiar dacã e cu moralul la pãmânt va încerca sã facã instructie cu nou-promovata Petrolul Ploiesti. Desi la prima vedere, “galben-verzii” sunt favoriti certi si toatã lumea se asteaptã la un galop de sãnãtate din partea elevilor lui Viorel Hizo, oaspetii vin în Moldova foarte entuziasti dupã succesul înregistrat în prima rundã în fata campioanei Otelul Galati.

Dacã vor sã mai spere la o calificare miraculoasã în faza urmãtoare a Ligii Campionilor, “galben-verzii” trebuie sã abordeze meciul retur cu Twente cu un moral si cu o atitudine total schimbatã fatã de precedentele douã partide. Pentru aceasta Hizo trebuie sã le redea elevilor sãi încrederea si bucuria de a juca fotbal, o victorie lejerã cu Petrolul Ploiesti fiind obligatorie. Lucrurile nu sunt asa de simple precum par la prima vedere, “Dulãul fiind pus în momentul de fatã în situatia de a improviza în apãrare pentru a acoperi absentele lui Milanov, Cânu, Gladstone si Jovanovic. Cu douã zile înaintea meciului din etapa secundã, finantatorul Adrian Porumboiu a considerat cã este necesar sã aibã o discutie serioasã cu antrenorul lui FC Vaslui si i-a reprosat acestuia cã în momentul de fatã echipa nu joacã nicidecum la nivelul asteptãrilor. Patronul “galben-verzilor” este foarte supãrat dupã înfrângerile cu Rapid si Twente si a ajuns la limita rãbdãrii. Dacã Hizo nu va reusi sã schimbe jocul echipei peste noapte, atunci sunt sanse foarte mari ca “Dulãul” sã îsi încheie cea de-a treia aventurã la Vaslui. Meciul cu Petrolul va fi un test de selectie si pentru multi dintre actualii titulari, cei care nu vor convinge având sanse mari sã fie “trasi pe dreapta”.

AMENINTÃRI Finantatorul Adrian Porumboiu le-a transmis jucãtorilor sãi un mesaj clar, acela de a demonstra cã au valoarea necesarã pentru a îmbrãca tricoul “galben-verde”. La rândul sãu, Viorel Hizo a fost si el luat în colimar de patron, tehnicianul fiind acum cu sabia deasupra capului, în cazul unei evolutii neconvingãtoare

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.