spot_imgspot_img
7.9 C
Vaslui
27-feb.-2024

Ultimele clipe ale Alexandrei pe patul de spital – MĂRTURIA tulburătoare a medicului care a încercat să o readucă în simțiri

- Advertisement -

La ora 7:05 Alexandra a trimis ultimul mesaj. Îi era adresat mamei sale căreia i-a spus: „nu am aer”. Aceste cuvinte au devenit simbolul suferinței unei mulțimi de oameni care au rezonat cu durerea familiei și s-au revoltat în fața unui sistem care, pe alocuri, suferă grav.

Ulterior, pacienta Alexandra Ivanov, în vârstă de 26 de ani și-a pierdut cunoștința. Din datele oferite până în prezent, ar fi suferit o hemoragie puternică nazal și bucal.

A fost momentul în care s-a dat alarma la etajul 5 al Secției de Obstetrică și Ginecologie Botoșani. Sau Maternitatea, cum este cunoscută de public.

La 7:35 a fost dusă de urgență la terapie intensivă. Medicul de gardă era Cătălin Ilie Surdeanu, ultimul (și poate singurul) care a intervenit din punct de vedere medical pentru a-i salva viața…https://www.botosaneanul.ro/top-news/ultimele-clipe-ale-alexandrei-pe-patul-de-spital-marturia-tulburatoare-a-medicului-care-a-incercat-sa-o-readuca-in-simtiri-video/

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.