spot_img
spot_imgspot_img
19.7 C
Vaslui
30-mai-2024

Ultimele zile în care vasluienii se mai pot înscrie la masteratul pentru formarea ofiterilor de politie

- Advertisement -

ADMITERE… Inspectoratul de Politie al Judetului Vaslui recruteazã candidati pentru concursul de admitere la masterul profesional pentru formarea ofiterilor de politie Stiinte penale pentru asigurarea ordinii si sigurantei publice, organizat în cadrul Academiei de Politie Alexandru Ioan Cuza Bucuresti, anul universitar 2023-2024. Masterul are durata de un an, douã semestre, 60 de credite de studiu transferabile si se organizeazã la forma de învãtãmânt cu frecven, domeniul de studii universitare Drept. Programul de studii universitare de master profesional se adreseazã celor care doresc sã devinã ofiteri de politie si îndeplinesc conditiile de participare la concurs, la absolvire absolventii fiind repartizati în cadrul Politiei Române, potrivit nevoilor beneficiarului.

Locurile scoase la concurs sunt bugetate, fãrã taxã de scolarizare, iar recrutarea candidatilor se va face în functie de domiciliul/resedinta înscrisã în cartea de identitate. Astfel, candidatii cu domiciliul/resedinta în localitãti din judetul Vaslui, asa cum este înscris/ã în cartea de identitate se vor înscrie la Inspectoratului de Politie al Judetului Vaslui, electronic la adresa de e-mail:  resurseumane@vs.politiaromana.ro Cererea de înscriere la concursul de admitere la masterul profesional pentru formarea ofiterilor de politie „stiinte penale pentru asigurarea ordinii si sigurantei publice”, organizat în cadrul Academiei de Politie „Alexandru Ioan Cuza” Bucuresti, anul universitar 2022-2023, se va depune în perioada 18 – 26 iulie 2023, la adresa de e-mail mentionatã anterior, inclusiv în zilele sâmbãtã si duminicã.

Proba eliminatorie de evaluare a performantei fizice, programatã în perioada 18 26 august

La concursul de admitere pot participa absolventi cu diplomã de licentã sau echivalentã ai învãtãmantului superior de lungã duratã si absolventi cu diplomã de licentã sau echivalentã ai programelor de studii universitare de licentã cu minimum 240 de credite de studiu transferabile. Proba eliminatorie de evaluare a performantei fizice se sustine în perioada 18 – 26 august, iar proba de evaluare a cunostintelor se sustine la data de 12 septembrie 2023, conform planificãrii Academiei de Politie „Alexandru Ioan Cuza”.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.