Ultimul drum pentru fostul director al SC FEPA, Constantin Cozar!

DOLIU… Întregul colectiv al SC FEPA SA Bârlad este în doliu! Trecerea în nefiintã a fostului director Constantin Cozar i-a îndurerat pe toti actualii si fostii angajati ai acestei societãti economice, pe fostii colegi de muncã de la RAGCL Bârlad, pe fostii colegi ai sotiei sale, Violeta Cozar, din Clubul Rotary Bârlad. Fostul director general al SC FEPA SA Bârlad, inginerul Constantin Cozar a încetat din viatã în seara de 3 noiembrie, la spitalul din Bârlad. Era internat la ATI Reanimare, fiind depistat pozitiv cu virusul SARS-CoV-2, dupã ce în urmã cu douã sãptãmâni suferise o interventie pe cord deschis. Din pãcate, la cei 71 de ani ai sãi, cu câteva probleme grele de sãnãtate, Constantin Cozar n-a rezistat, iar organismul sãu, slãbit de boalã, nu a putut lupta cu virusul ucigas. Acesta va fi înmormântat astãzi, 5 noiembrie, la Cimitirul „Eternitatea” din Bârlad, la orele 12.00. Corpul neînsufletit se aflã la Capela Cimitirului unde se va efectua slujba de înmormântare cu respectarea mãsurilor impuse de pandemie.

„Suntem bulversati de decesul domnului inginer Constantin Cozar, un om care a iubit societatea Fepa, a muncit enorm, pânã la epuizare, dovadã fiind cã, desi era pensionar si avea destule probleme de sãnãtate, el venea în continuare la muncã. Transmitem familiei îndurerate multã putere de a depãsi aceste groaznice momente si sincere condoleante pentru greaua pierdere suferitã. Ne pare rãu cã nu putem sã participãm la funeralii, dar vom trece pe rând pe la mormântul sãu pentru a aprinde o luminã si a lãsa acolo o floare, în amintirea unui mare inginer si OM în primul rând! Dumnezeu sã-l odihneascã în pace!”, au spus colegii din conducerea SC FEPA SA Bârlad.

Cel mai longeviv director al SC FEPA SA Bârlad, s-a nãscut la Botosani, pe 30 aprilie 1949. A absolvit Universitatea A.I.Cuza Iasi, Facultatea de Tehnologie a Constructiei de Masini, fiind repartizat dupã licentiere la SC FEPA Bârlad, o fabricã ce abia luase fiintã. A fost pe rând inginer, sef de sectie si, în 1993, a plecat ca director la RAGCL Bârlad, unde a stat pânã în 2001, când s-a reîntors la marea sa „dragoste” – SC FEPA SA.

A fost mai întâi consilierul directorului general Stefan Mocanu, iar dupã ce acesta a decedat într-un cumplit accident, a ajuns directorul general al acestei societãti. A iesit la pensie, dar n-a pãrãsit fabrica, lucrând efectiv pânã în decembrie 2018. De la 1 ianuarie 2019, sãnãtatea sa s-a deteriorat, iar inginerul Cozar s-a luptat sã trãiascã, cu o îndârjire de admirat! Din nefericire pentru el, viata pe acest pãmânt s-a sfârsit, pe 3 noiembrie 2020. A lãsat în urmã un bãiat, care are studii superioare, un om adevãrat ce face cinste pãrintilor, precum si o sotie, Violeta Cozar, care i-a stat alãturi asa cum a jurat în fata lui Dumnezeu: si la bine, si la rãu! Întreg colectivul de oameni, cei plecati si cei rãmasi, din SC FEPA SA Bârlad, sunt îndurerati de plecarea din aceastã lume, a inginerului Constantin COZAR!

Dumnezeu sã îl odihneascã! Drum bun spre luminã, domnule inginer Cozar!
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ