spot_img
19.1 C
Vaslui
03-iun.-2023

Un adolescent vitezoman s-a răsturnat cu mașina, după o urmărire ca-n filme

spot_imgspot_img
- Advertisement -

Un adolescent de 16 ani s-a răsturnat cu maşina primită de la mama sa, după ce a fost urmărit de polițiști. Tânărul vitezoman a refuzat să oprească la semnalele poliţiştilor.

Un tânăr de 16 ani, din localitatea Huedin (județul Cluj) a fost protagonistul unei urmăriri ca în filme și a unui accident, în urma căruia a avut nevoie de îngrijiri. Accidentul a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, pe o stradă din Huedin. Aflat la volanul mașinii mamei sale, adolescentul s-a panicat brusc când a întâlnit pe drum o patrulă de poliție care i-a făcut semnal să oprească. În loc de asta, tânărul a accelerat, urmărit de mașina poliției.

Întreaga cursă s-a întins pe aproximativ un kilometru, dar totul s-a terminat prost pentru fugar. La intersecția cu strada Morii din Huedin, pe fondul vitezei excesive, tânărul neexeperimentat a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, răsturnându-se. A scăpat din fericire cu viață, dar a avariat automobilul și a trecut printr-o situație critică pe care probabil că nu o va uita curând…https://adevarul.ro/stiri-locale/cluj-napoca/un-adolescent-vitezoman-s-a-rasturnat-cu-masina-2202573.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.