spot_img
30.8 C
Vaslui
23-iul.-2024
spot_img

Un algerian dispărut fără urmă în 1998 a fost găsit sechestrat în grajdul vecinului său

- Advertisement -

Un algerian dat dispărut de 27 de ani a fost găsit sechestrat în grajdul vecinului său, într-un sat din centrul Algeriei, au anunţat autorităţile, relatează AFP.

Omar Bin Omran, în vârstă de 45 de ani, a ”dispărut” în mod misterios în 1998 fără să lase vreo urmă, scrie News.ro El a fost găsit în casa unui vecin, percheziţionată de jandarmi în urma unui denunţ pe reţele de socializare, a anunţat marţi într-un comunicat biroul procurorului din guvernoratul Djelfa, situat la 300 de kilometri de Alger. Potrivit informațiilor de pe rețeaua de socializare X, chiar fratele bărbatului arestat a fost cel care a dat informații despre acesta familiei victimei, ei fiind în conflict pentru o moștenire. Ulterior, familia victimei a luat cu asalt casa și l-au găsit pe dispărut. Presa locală scrie că bărbatul era închis în grajdul vecinului său, în satul El-Guédid.

Citește mai mult la: https://www.digi24.ro/stiri/externe/mapamond/un-algerian-disparut-fara-urma-in-1998-a-fost-gasit-sechestrat-in-grajdul-vecinului-sau-2793929

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.