UPDATE: Șoferul care produs accidentul este cadru militar. O clipă s-a uitat pe bancheta din spate la copilul său și a scăpat mașina de sub control!

UPDATE 2: La volanul mașinii care a produs accidentul de pe strada Octav Hagiu, din municipiul Huși, este cadru militar. Omul în vârstă de 33 de ani s-a ales cu un dosar penal, pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă. Se pare că bărbatul, în momentul în care s-a produs accidentul, s-a întors pentru o clipă spre bancheta din spate, unde se afla copilul său, iar în acel moment a tras un pic mai mult de volan și astfel de acroșat mașina marca Ford, care staționa și la care efectua niște reparații persoana de 62 de ani, rănită în accident. “Dosarul a fost înaintat spre competentă soluționare către Parchetul Militar Iași, având în vedere calitatea conducătorului auto”, a spus Bogdan Gheorghiță, reprezentații IPJ Vaslui. Accidentul a fost sesizat la numărul de urgență 112, la ora 12:08.

UPDATE 1: Reprezentații ISU Vaslui au revenit cu precizări legate de accidentul petrecut pe strada Octav Hagiu. Bărbatul rănit are vârsta de 62 de ani și, se pare, că a fost prins chiar între cele două autoturisme care s-au lovit inițial, suferind traumatisme în zona gâtului și a pieptului. “În accident au implicate trei autoturisme și două persoane. La fața locului a fost deplasată o ambulanță aparținând SAJ Vaslui. La sosirea echipajelor de intervenție, au fost găsite trei autoturisme avariate, iar o persoană necesita îngrijiri medicale. Victima, un bărbat în vârstă de 62 ani, a fost prinsă între două autoturisme și a suferit un traumatism în zona gâtului și a sternului. Victima a fost preluată de echipajul SAJ Vaslui și transportat la spital. Pompierii militari au asigurat măsuri PSI și au degajat carosabilul. Cercetările privind circumstanțele producerii acestui accident rutier sunt efectuate de instituțiile abilitate în acest sens”, au transmis reprezentații ISU Vaslui, la finalul intervenției lor.

ȘTIRE INIȚIALĂ: Un alt accident cu mai multe mașini implicate, la Huși. Un bărbat aflat sub unul dintre vehicule a văzut moartea cu ochii! (FOTO)

IMPACT… După ce ieri, pe strada Huși-Stănilești din municipiul Huși, a avut loc un accident în care au fost implicate cinci mașini, iată că și astăzi, un eveniment rutier asemănător, s-a petrecut pe una din străzile orașului. De data aceasta, trei vehicule au fost avariate pe

strada “Octav Hagiu”, iar un bărbat, care se afla sub una dintre mașinile ce staționau și efectua reparații, a văzut moartea cu ochii, spun martorii. “Secția de pompieri Huși intervine cu o autospecială de stingere cu apă și spumă echipată cu modul pentru descarcerare/deblocare, la un accident rutier produs în municipiul Huși, pe strada Octav Hagiu. Din primele informații, în accident sunt implicate trei autoturisme, iar o persoană are nevoie de îngrijiri medicale. La fața locului s-a deplasat o ambulanță”, au transmis reprezentații ISU Vaslui. Din primele cercetări a rezultat faptul ca mașina de culoare gri, marca Mercedes, circula pe strada Octav Hagiu, iar, la un moment dat, a acroșat vehiculul marca Ford, care staționa și sub care se afla un om, care, se pare, efectua niște reparații la mașină. În urma impactului, Fordul s-a izbit de o altă mașină, pe care a avariat-o serios în partea din față. Vom reveni cu amănunte, în ceea ce privește concluziile preliminarii ale polițiștilor rutieri, privind cauza și circumstanțele producerii acestui accident.

 

 
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ