Un alt interlop din Bârlad din gasca lui Marian Bejan, lider al lumii interlope din Bucuresti, arestat! (FOTO, VIDEO)

SE STRÂNGE LATUL… Lumea interlopã din Bârlad este zguduitã serios de procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizatã si Terorism (DIICOT) – Structura Centralã, care au dispus pe 11 noiembrie, retinerea pentru o perioadã de 24 de ore a unui alt inculpat din gruparea condusã de bârlãdeanul Marian Cristian Botez. Dupã o amplã actiune desfãsuratã pe 1 octombrie, în Bârlad, Brasov si Bucuresti, care s-a lãsat cu perchezitii si retineri spectaculoase, în sfârsit „domnia” unuia dintre cei mai mari interlopi care au terorizat toatã tarã se pare cã este pe sfârsite!  Marian Cristian Bejan (36 de ani) este de loc din Bârlad. Coruptie, proxenetism, trafic de droguri, cãmãtãrie, santaj, evaziune fiscalã, spãlare de bani, tentative la infractiunea de omor  calificat si alte violente grave sunt doar o parte din infractiunile cercetate într-un mega-dosar penal de crimã organizatã în care este vizatã gruparea condusã de noul lider al lumii interlope din Capitalã, Cristian Marian Bejan, pentru sãvârsirea infractiunilor de constituire a unui grup infractional organizat, tentativã la infractiunea de omor calificat si distrugere.

Conform DIICOT, s-a retinut cã la data de 13 aprilie 2019, pe raza judetului Vrancea, în timp ce persoana vãtãmatã pe care liderul grupãrii o considera vinovatã de o agresiune comisã împotriva unuia dintre oamenii sãi de bazã, conducea un autoturism înmatriculat în judetul Vaslui, inculpatul împreunã cu liderul grupãrii si alti doi membri ai acestuia, au acrosat autoturismul cu care se deplasa persoana vãtãmatã, proiectându-l în afara carosabilului, dupã care, împreunã cu membrii grupului, i-au aplicat victimei nouã lovituri de cutit, precum si alte lovituri cu obiecte contondente, respectiv tevi metalice, cu intentia de a o ucide.

„În cauzã, doi dintre ceilalti participanti la tentativa de omor sunt cercetati în stare de arest preventiv, iar cel de-al treilea a fost condamnat definitiv, tot pentru comiterea, la data de 9 ianuarie 2020, a unei tentative de omor în circumstante la fel de violente si prin utilizarea unor arme albe asupra unui alt inculpat cu trecut infractional de notorietate în lumea interlopã si cu care liderul grupãrii a avut anterior unele divergente. În urma perchezitiei domiciliare, au fost descoperite si ridicate, în vederea continuãrii cercetãrilor: 5 telefoane mobile, un cutit tip baionetã, cu 2 tãisuri si un briceag. La data de 12.11.2020 Tribunalul Bucuresti a dispus arestarea preventivã a inculpatului pentru o perioadã de 30 de zile. Actiunea a fost realizatã cu sprijinul politistilor din cadrul Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti – Sectia 7 Politie si cu sprijinul luptãtorilor din cadrul Serviciului pentru Interventii si Actiuni Speciale. Suportul tehnic a fost asigurat de cãtre Biroul Tehnic si Criminalistic din cadrul D.I.I.C.O.T. – Structura Centralã. Facem precizarea cã pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiazã de drepturile si garantiile procesuale prevãzute de Codul de procedurã penalã, precum si de prezumtia de nevinovãtie.”, se mentioneazã în comunicatul DIICOT emis pe 13 noiembrie.

Bârlãdeanul bãnuit de Bejan cã a „turnat”, aproape sã fie omorât!

Vã reamintim cã, asa cum am mai precizat, bârlãdeanul care a fost luat în vizor de liderul retelei de interlopi a fost bãtut groaznic si aproape omorât, pe 13 aprilie anul trecut, undeva în judetul Vrancea, când acesta se întorcea de la Bucuresti spre Bârlad!

„Din cercetãrile efectuate în cauzã a rezultat faptul cã, la data de 13.04.2019, pe raza judetului Vrancea, mai multi suspecti în cauzã au atacat o persoanã vãtãmatã, pe care liderul grupãrii o considera vinovatã de o agresiune comisã împotriva unuia dintre oamenii sãi de bazã. Astfel, în timp ce victima conducea un autoturism pe traseul Bucuresti – Bârlad, a fost acrosatã de un alt autovehicul condus de cãtre unul dintre membrii grupãrii, fiind proiectatã în afara pãrtii carosabile. Ulterior, atacatorii i-au aplicat persoanei vãtãmate nouã lovituri de cutit, precum si alte lovituri cu obiecte contondente, respectiv tevi metalice, cu intentia de a o ucide”, au specificat procurorii DIICOT în comunicatul emis.

CITITI SI: https://vremeanoua.ro/perchezitii-la-bucuresti-barlad-si-brasov-la-grupari-de-criminalitate-organizata-suspectate-de-comiterea-a-20-de-infractiuni-foto-video/

CITITI SI: https://vremeanoua.ro/un-interlop-barladean-si-un-politist-din-igpr-bucuresti-capii-unei-retele-de-crima-organizata-video/
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ