spot_img
14.5 C
Vaslui
29-mai-2023

Un ambulanțier a văzut moartea cu ochii după ce câțiva tineri teribiliști au izbit intenționat ambulanța! (FOTO)

spot_imgspot_img
- Advertisement -

INCREDIBIL… Momente teribile pentru un echipaj de ambulanță care se întorcea de la Vaslui, unde a transportat un bolnav, spre stația Bârlad. Autospeciala a fost izbită, cel mai probabil intenționat, de o mașină plină cu tineri teribiliști care au fugit de la locul accidentului! Poliția îi caută pentru a fi identificați și trași la răspundere.

Șoferul mașinii cu tineri, care venea dinspre Bârlad spre Vaslui, a oprit la câțiva zeci de metri de intersecția Drumului European 581 cu Drumul Județean spre Unțești, comuna Bogdănești. Ambulanța mergea spre Bârlad, la orele 19.45, iar în momentul când a ajuns la intersecția respectivă, mașina care aștepta pe sensul opus a demarat, a făcut stânga brusc, a tăiat linia continuă dublă și a intrat în plin în Ambulanță. Șoferul de pe Salvare a văzut cum mașina începe să se rotească pe șosea, a reușit cu greu să o mențină dreaptă, ajungând cu ea în șanțul de pe marginea DE 581, din fericire, pe roți! Cei care au intrat cu autoturismul în ambulață au fugit cu tot cu auitoturism, de la fața locului, lăsând la locul impactului numerele de înmatriculare. La fața locului au sosit polițiștii rutieri din Bârlad și cei din comuna Banca, care au pornit în urmărirea celor implicați în teribilul incident, care din fericire nu s-a soldat cu victime. Au găsit mașina abandonată la circa un kilometru, fără nimeni pe lângă ea. Polițiștii au reușit să găsească proprietarul mașinii, din Unțești, însă deocamdată fac cercetări pentru identificarea celor implicați și stabilirea cu exactitate a dinamicii evenimentului. Proprietarul nu recunoaște că a fost în mașina care a provocat incidentul.

„O ambulanță C2 din substația Bârlad a fost implicată într-un accident rutier pe drumul european 581 la intersecția cu drumul spre Untești. A fost lovită de o altă mașină ai căror pasageri a fugit inițial de la locul accidentului. Nu au fost victime. Ambulanța nu avea pacient. Se întorcea de la Vaslui după ce predase un pacient. Momentan Ambulanța nu este funcțională și a fost înlocuită cu una de rezervă”, a precizat medicul Dan Ungureanu, purtătorul de cuvânt al SAJ Vaslui.

De menționat este faptul că atât șoferul cât și ambulanțierul de pe mașina de Ambulanță au avut un șoc emoțional total, după accident. Conform celor declarate de medicul Dan Ungureanu, ambii erau speriați și plângeau. Mașina avariată a fost remorcată de un tractor până la Substația Bârlad de unde va fi trimisă la un Service pentru reparații.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.