spot_imgspot_img
spot_img
-0.6 C
Vaslui
11-dec.-2023

Un american, adept al teoriilor conspirației, și-a omorât cei doi copii, convins fiind că se vor transforma în „reptilieni”

- Advertisement -

Un bărbat din California, adept al teoriilor conspirației QAnon și Illuminati, și-a ucis cei doi copii, de teama ca aceștia să nu se transforme în „reptilieni”, după ce „au luat ADN-ul șarpelui” de la mama lor. El și-a recunoscut crimele și a fost reținut de polițiști, potrivit NBC News.

Matthew Taylor Coleman, un bărbat în vârstă de 40 de ani, proprietar al unei școli de surf din California, a recunoscut în fața anchetatorilor FBI că și-a omorât cei doi copii, o fetiță de 3 ani și un băiețel de un an, folosind un instrument ascuțit pentru pescuit, cu care i-a înjunghiat.

Potrivit polițiștilor, fetița a fost înjunghiată de 12 ori, iar băiatul, de 17 ori.

Argumentul bărbatului pentru faptele sale este unul șocant. El le-a spus anchetatorilor că și-a omorât copiii de teama că aceștia „vor deveni niște monștri”, după ce teoriile conspirației l-au determinat să creadă că soția sa a transmis „ADN-ul șarpelui” celor mici. …https://www.digi24.ro/stiri/externe/un-american-adept-al-teoriilor-conspiratiei-si-a-omorat-cei-doi-copii-convins-fiind-ca-se-vor-transforma-in-reptilieni-1630875

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.