0.1 C
Vaslui
03-feb.-2023

Un antreprenor din Galați a spălat bani pentru hackeri ca să-și păstreze afacerea cu fonduri UE

- Advertisement -

FBI a identificat șase persoane pentru care omul de afaceri spăla bani, convertindu-i în bitcoin. Antreprenorul a vrut să se apuce și de skimming, dar a renunțat după ce soția l-a amenințat cu divorțul.

Curtea de Apel Galați l-a condamnat definitiv în 6 ianuarie pe M.D.N., un bărbat din Galați, la 11 luni de închisoare cu suspendarea executării pentru fals material în înscrisuri oficiale și operațiuni ilegale cu dispozitive sau programe informatice.

Faptele comise de bărbat par desprinse din filme. Tânărul a accesat fonduri europene prin programul StartUp Nation Romania, având un atelier de recondiționări auto, dar pentru că avea nevoie de bani pentru ca afacerea să continue să meargă, s-a gândit să intre pe Darkweb, o rețea de comunicare care se suprapune rețelei globale de internet. Aici a luat legătura cu o persoană din SUA, cel mai probabil un hacker, care i-a propus să cumpere bitcoin în numele lui folosind cărți de identitate false…https://adevarul.ro/stiri-locale/galati/un-antreprenor-din-galati-a-spalat-bani-pentru-2233323.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.