Un AUTOBUZ cu 40 de muncitori navetişti a fost lovit de un TIR, în Arad: Trei răniți

Un autobuz care transporta aproximativ 40 de muncitori navetişti a fost lovit de un tir, pe Drumul Naţional 7, în judeţul Arad. În urma impactului, trei pasageri din autocar au fost răniţi.

Doi răniți, o femeie şi un bărbat, au ajuns la spital, iar cel de-al treilea pasager a primit îngrijiri medicale la faţa locului.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Arad, Camelia Tuduce, citată de Mediafax, accidentul a avut loc în localitatea Sâmbăteni.

Autobuzul transporta de la Lipova aproximativ 40 de muncitori angajaţi ai unei fabrici de componente auto din Arad.

Accidentul s-a produs când autobuzul a încetinit, iar un şofer de tir care circula din spate, în acelaşi sens, nu a reuşit să frâneze la timp.

Traficul a fost blocat pe un sens al DN 7, timp de aproximativ 30 de minute, circulându-se alternativ pe bandă disponibilă rămasă.

Citiţi mai mult: UPDATE. Un AUTOBUZ cu 40 de muncitori navetişti a fost lovit de un TIR, în Arad: Trei răniți – Din ţară > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/news-alert-un-autobuz-cu-40-de-muncitori-navetisti-a-fost-lovit-de-un-tir-in-arad-trei-1085226.html#ixzz2uyVEBZa5
EVZ.ro
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ