31.1 C
Vaslui
01-iul.-2022

Un autoproclamat lider spiritual, acuzat de viol și că nu lasă copiii să meargă la școală. Bărbatul a fost arestat pentru 30 de zile

Un bărbat de 59 de ani, autoproclamat lider spiritual al unei comunităţi din localitatea Dumbrava de Sus, județul Hunedoara, a fost arestat pentru 30 de zile, fiind acuzat de viol, șantaj și împiedicarea accesului copiilor la educație.

Potrivit publicației locale zdh.ro, comunitatea se numește „Copiii Soarelui”, iar bărbatul ar fi cunoscut sub numele de Adi de la Brad.

Potrivit IPJ Hunedoara, joi, Poliția municipiului Brad a fost sesizată cu privire la apariția în spațiul public a unor informaţii cu privire la comiterea de infracțiuni contra libertății persoanei și infracțiunii contra integrității sexuale, ce ar fi fost săvârșite în cadrul unei comunități dintr-o comună din apropierea orașului.

Un număr de 23 de copii care se aflau în cadrul comunităţii au fost evaluaţi de către reprezentanţii Direcţiei Generale pentru Asistenţă Socială şi Protecţia Drepturilor Copilului (DGASPC) Hunedoara, în cadrul unei acţiuni desfăşurate de către poliţişti sub coordonarea procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Brad…https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/un-autoproclamat-lider-spiritual-acuzat-de-viol-si-ca-nu-lasa-copiii-sa-mearga-la-scoala-barbatul-a-fost-arestat-pentru-30-de-zile-1954181

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here