spot_img
22.4 C
Vaslui
20-iun.-2024
spot_img

Un avion cu 130 de persoane s-a prăbuşit în Pakistan. Toţi pasagerii sunt morţi

- Advertisement -

Update 18.50 – Autorităţile pakistaneze au anunţat că nu există şanse să fie supravieţuitori în urma accidentului aerian produs vineri, în apropiere de Islamabad, a declarat un oficial al poliţiei locale, Fazl Akbar, citat de AFP.

Conform Autorităţii aeronautice pakistaneze, la bordul avionului de tip Boeing 737 al companiei Bhoja se aflau 130 de persoane – 121 de pasageri şi nouă membri ai echipajului, şi nu 127 aşa cum s-a anunţat iniţial.

Update 18.00 – Cel puţin 118 persoane au murit în urma incidentului, potrivit unui oficial. Este vorba despre un aparat de tip Boeing 737. În zona în care a căzut avionul sunt condiţii meteorologice dificile, incluzând rafale puternice de vânt şi vizibilitate redusă, potrivit CNN.

Un avion de linie al unei companii private pakistaneze s-a prăbuşit, vineri după-amiază, în apropierea Capitalei Pakistanului, Islamabad, potrivit AFP.

La bordul avionului se aflau 127 de persoane.

Nava companiei Bhoja, care venea de la Karachi, s-a prăbuşit în timp ce executa manevre de aterizare în condiţii meteorologice dificile la Rawalpindi, în apropiere de Islamabad, unde se află principalul aeroport care deserveşte capitala pakistaneză.

„Avionul venea de la Karachi şi s-a prăbuşit în apropierea aeroportului din Islamabad înainte de a ateriza. Era un avion de linie privat. Am trimis echipe la faţa locului”, a declarat un reprezentant al poliţiei locale, Fazle Akbar.

În iulie 2010, un Airbus A321 al companiei private locale Airblue s-a prăbuşit pe dealurile din Margalla, în apropiere de Islamabad, provocând moartea celor 152 de persoane aflate la bord. Acesta a fost accidentul aviatic cu cele mai multe victime produs în ultimii 18 ani în Pakistan.

www.antena3.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.