spot_imgspot_img
13.2 C
Vaslui
26-feb.-2024

Un avion de mici dimensiuni s-a prăbușit peste o casă. Pilotul a murit

- Advertisement -

În județul Arad a avut loc un accident aviatic. Pilotul avionului nu a supraviețuit impactului.

Un avion de mici dimensiuni a căzut în județul Arad. Aparatul de zbor aparție Aeroclubului Român.

Avionul s-a prăbușit peste acoperișul unei case în construcție, nelocuită, din localitatea Șiria. Pilotul se afla singur la bordul avionului. este vorba de un avion de mici dimensiuni. Cei de la ISJ au ajuns la fața locului.

S-a încercat resuscitarea pilotului dar nu s-a mai putut face nimic. Cei de la serviciul de Ambulanță Arad susțin că nu există alți răniți.

Avionul efectua o cursă Oradea-Arad. Deoarece casa peste care a căzut aparatul de zbor nu este racordată la rețeaua electrică, riscul unui incendiu a fost scăzut, potrivit șefului ISU Arad, Ioan Bogdănescu.

Condițiile meteorologice din momentul zborului erau foarte bune, astfel că nu se pune problema ca acestea să fie cauza accidentului aviatic.

La marginea localității Șiria, din județul Arad, se află un aerodrom unde au loc exerciții aviatice frecvent, în special la sfârșitul săptămânii.Localitatea Șiria se află la o distanță de 30 km de Arad.

Sâmbătă a avut loc un alt accident

Tot un avion de mici dimensiuni s-a prăbușit sâmbătă în Ilfov, în localitatea Cornetu. Atunci patru bărbați au fost răniți, unul dintre ei fiind în stare gravă. Aparatul de zbor era unul de agrement și s-a prăbușit la doar 11 km de Capitală.

www.evz.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.