26.2 C
Vaslui
04-iul.-2022

Un băcăuan a murit într-un incendiu de vegetaţie. Prefectul a convocat toţi primarii din judeţ

Incendiile de vegetaţie din judeţul Bacău au afectat până acum o suprafaţă record, de 2.200 de hectare. Între timp, a apărut şi prima victimă, un bărbat de 75 de ani, care a fost găsit fără viaţă printre resturile vegetale fumegânde de pe un câmp.

Pompierii băcăuani se luptă de câteva zile cu incendii uriaşe de vegetaţie. Ieri, reprezentanţii ISU Bacău au găsit trupul neînsufleţit  al unui bătrân de 75 de ani pe un câmp  cu vegetaţie uscată care fusese incendiată în vecinătatea satului Pârgăreşti.

„În urma incendiului a rezultat o victimă decedată, arsă, de sex masculin, aproximativ 75 de ani. Au mai ars circa 500 de metri pătraţi de vegetaţie uscată. Cauza probabilă a incendiului: foc deschis în spaţii deschise”, a declarat maiorul Andrei Grecu, purtătorul de cuvânt al ISU Bacău.

Pompierii băcăuani au transmis populaţiei şi un mesaj RO-Alert în legătură cu situaţia alarmantă generată de incendiile de vegetaţie din ultimele zile. Doar în ultimele 24 de ore, reprezentanţii ISU Bacău au intervenit pentru stingerea a 42 de incendii.

Citeste mai mult: adev.ro/r9k47n

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here