19.7 C
Vaslui
29-iun.-2022

Un băiat de 14 ani a murit la banchetul de final de an. Tatăl său, profesor la şcoală, era de faţă. A fost deschis dosar penal pentru moarte suspectă

Tragedia s-a petrecut în timpul banchetului, copilul retrăgându-se de pe ringul de dans către masă, însă nu s-a mai putut ridica de pe scaun.

Tragedie cumplită în judeţul Suceava, unde un copil în vârstă de 14 ani a murit la banchetul unde el, împreună cu colegii săi, sărbătoreau finalul de an.  Elevii se aflau pe ringul de dans, când copilului i s-a făcut rău şi s-a dus la o masă, unde s-a aşezat pe scaun, stând cu capul sprijinit pe masă. T

atăl său, profesor la şcoala copilului, care se afla la petrecere, a observat în scurt timp că băiatul nu mişcă şi a chemat un echipaj al Ambulanţei.

Medicii ajunşi la faţa locului au constatat că băiatul se află în stop cardio-respirator şi a fost transportat la Spitalul de Urgenţă din Suceava. Timp de mai multe ore, medicii au încercat resuscitarea copilului, însă acesta a trecut prin mai multe episoade de fibrilaţie ventriculară şi a decedat.

Citeste mai mult: adev.ro/rdo6q6

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here