UPDATE: Bărbatul din Stănilești care a căzut de pe stâlp a murit! 

foto generic arhivă

UPDATE: În ciuda manevrelor susținute, echipajul de pe Ambulanță a fost nevoit să declare decesul bărbatului de 61 de ani, căzut de pe un stâlp de telefonie. Traumatismele suferite prin cădere de la o înălțime apreciabilă s-au dovedit incompatibile cu viața. Martorii oculari susțin că bărbatul nu ar fi purtat echipament de protecție, însă acest lucru îl va stabili ancheta ITM Vaslui, care deja a fost sesizată. “Se numește Bejan, e de aici, de la noi din sat, din Stănilești. Lucrează de ani de zile la firma Laguna SRL, o firmă care mai multe activități, dar se ocupă și de cablu de la noi, din zonă. Și știu că am vorbit dimineață cu el, cu Bejan, și mi-a spus că pune fibră optică. Era un om muncitor, serios. Este exclus să fie fost băut, că nu era un om de felul acesta. Păcat de ce s-a întâmplat. Are copii, are gospodărie. Eu nu am văzut, dar un vecin spune că l-a văzut când a căzut direct în cap de sus, de pe un stâlp de aici, din centrul satului, cum spunem noi”, susțin oamenii din Stănilești.

ȘTIRE INIȚIALĂ: Un bărbat a căzut de pe un stâlp, în Stănilești, în timp ce întindea fibra optică!

DRAMATIC… Caz grav la Stănilești, unde un bărbat în vârstă de 61 de ani a căzut de la înălțime, de pe un stâlp de telefonie. Omul era la lucru și întindea fibră optică. La sosirea echipajului de la Ambulanță, victima a fost găsită în stop cardiorespirator. “Se aplică manevre de resuscitare”, spun cadrele medicale, care insistă să îi salveze viața bietului om. De asemenea, fiind vorba despre un accident de muncă a fost anunțat și ITM Vaslui. Vom reveni cu detalii.
10 COMENTARII

 1. În tranșă? Sau in breasla?
  Sunt stâlpi de beton și prin ei poate duce semnalul si catre serviciile mobile ( de telefonie, cum ar veni ).
  Ai vorbit ca sa nu taci…

 2. Alina Darie, stâlpii nu sunt de telefonie, sunt stâlpi de servicii fixe… fă-ți un update la noțiuni. Am mai multe așteptări de la tine, căci ești veche în transă.

 3. Îl cunosc. Am lucrat cu el. Nu se proteja niciodată. Insistam să poarte casca de protecție. Credea că lui nu i se putea întâmpla. Mai și bea. Mai avea și apucături violente. Nu era pâinea lui Dumnezeu, dar despre morți… numai de bine!
  PS firma la care lucra nu are ce mușamaliza decât dacă nu era angajat!

  • Și patronul l a dat cumva afara ca nu poarta echipament de protecție? L a controlat cumva patronul ca bea în timpul programului? Ce tot o ardeți cu din astea lingailor? Un om care lucrează angajat ,cu forme legale,are protecția muncii făcută,echipament de protecție corespunzător ! Nu vre sa le poarte….patronul îl da afara ca să nu riște un accident de munca! Corect ori nu? Ce tot dati pe mort atât! Îl știu pe Culai Bejan,avea o mare experienta în domeniu lucrând ani de zile la Romtelecom,vina lui este ca a acceptat sa lucreze fără forme legale! Restul….patronul care nu angajează legal oameni care lucrează la înălțime, SA PLATEASCA, indiferent cât de pilos PSD este! Indiferent! Dumnezeu sa l odihnească în pace pe Bejan!

  • Daca omul era în coborâre, cum putea sa il salveze o casca?
   Prevederile legale oricum sunt aberante, ar trebui să verifici centura anual, trebuiesc bocanci electroizolanti si multe altele.
   Cand lucrați în curte, cu scara, ce masuri aplicați?

   A fost un accident, munca la negru e 10.000 de lei . A murit un om, dar sa fie si omul mai responsabil, nu cred ca a cerut centura noua ca aia veche se rupe și nu a primit.

   • Esti sustinator primar! Ok. Inteleg! Avea protecția muncii făcută? Era angajat cu forme legale? Avea echipament de protecție corespunzător muncii efectuate? Dacă nu atunci nu o mai lăbăriți lingailor ca pute rau! Justiția sa si facă treaba! Iar pentru tine deșteptul p..i,atunci când lucrez în curte,lucrez pentru mine,nu lucrez boule pentru tine ! Mars lingaule!

LĂSAȚI UN MESAJ