spot_img
spot_imgspot_img
15.6 C
Vaslui
21-mai-2024

Un bărbat a fost găsit crucificat pe un gard, cu cuie bătute în mâini. Poliția a vorbit de un „un atac sinistru de tip paramilitar”

- Advertisement -

Un bărbat a fost transportat la spital în urma unei agresiuni grave într-o parcare din localitatea nord-irlandeză Bushmills, în primele ore ale dimineţii de duminică. Tânărul în vârstă de 20 de ani a fost găsit ţintuit de un gard, cu un cui în fiecare mână, relatează BBC. Două camionete, dintre care una aparţinea bărbatului rănit, au fost găsite în flăcări în parcarea din zonă. Poliţia a precizat că implicarea paramilitară a fost una dintre principalele linii de anchetă. Graffiti g[site pe toaletele publice din apropiere au fost asociate cu atacul şi incendierea. Serviciul de Poliţie al Irlandei de Nord (PSNI) a anunţat că bărbatul s-a ales cu răni care ar putea să-i schimbe viaţa, dar care nu îi pun viaţa în pericol. Poliţia afirmă că a fost un „atac sinistru”. „Trăim într-o societate democratică în care nu există nicio justificare pentru aşa ceva. Cei responsabili îşi brutalizează propriile comunităţi şi îi controlează pe alţii prin intimidare şi violenţă.”

Citește mai mult la: https://www.digi24.ro/stiri/externe/mapamond/un-barbat-a-fost-gasit-crucificat-pe-un-gard-cu-cuie-batute-in-maini-politia-a-vorbit-de-un-un-atac-sinistru-de-tip-paramilitar-2783737

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.