Un bărbat a fost prins de jandarmi în timp ce încerca să fugă din carantină. Voia să ajungă la supermarket

Un bărbat din localitatea gălăţeană Iveşti, domiciliat în zona unde a fost instituită carantina, a fost prins de jandarmi în timp ce încerca să iasă din zonă printr-o lizieră situată la marginea localităţii. Persoana figura ca fiind infectată cu virusul SARS CoV-2.

Bărbatul s-a ales cu dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor, potrivit Inspectoratului de Jandarmi al Judeţului (IJJ) Galaţi.

Joi, 22 octombrie, o patrulă de jandarmerie aflată în serviciu de asigurare a ordinii publice în comuna Iveşti a observat un autoturism care încerca să iasă din zona carantinată, printr-o lizieră situată la marginea localităţii. În momentul în care a văzut echipajul de jandarmerie, conducătorul autoturismului a părăsit liziera şi a intrat în localitate unde a fost oprit de către jandarmii aflaţi în filtrul instituit pe DN25, strada Blăjerii de Sus.

„În autoturism a fost identificat un bărbat în vârstă de 44 ani, domiciliat în zona carantinată care a declarat că dorea să iasă din localitate pentru a merge la cumpărături, într-un supermarket din Tecuci”, au precizat reprezentanţii IJJ Galaţi.

A fugit din carantină ca să ajungă la un supermarket

Întrebat despre motivul pentru care intenţiona să iasă din localitate, prin zona oprită traficului, acesta a declarat că îi este mai aproape ieşirea în drumul naţional, prin acel loc. Întrucât drumul prin lizieră era blocat cu pământ, jandarmii au observat că acesta a încercat să îşi croiască drum cu ajutorul unei lopeţi. …https://www.bzi.ro/un-barbat-a-fost-prins-de-jandarmi-in-timp-ce-incerca-sa-fuga-din-carantina-voia-sa-ajunga-la-supermarket-4054083?utm_source=website&utm_medium=ultima-ora-index
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ