spot_imgspot_img
spot_img
0.1 C
Vaslui
07-dec.-2023

Un barbat a fost sfirtecat de ciini. Bacauanii, chemati la mitingul anti-eutanasiere

- Advertisement -

Un bacauan a ajuns la spital in stare grava dupa ce a fost muscat de mai multi ciini fara stapin – barbatul a fost internat cu rani pe ambele brate, torace si abdomen – in acest timp, un ONG invita bacauanii sa protesteze fata de proiectul de eutanasiere a ciinilor comunitari

Un bacauan se afla internat la Spitalul Judetean de Urgenta (SJU) Bacau cu multiple rani provocate de muscaturi de ciini. Cazul a intrat in atentia medicilor de la Unitatea de Primiri Urgente (UPU) Bacau la sfirsitul saptaminii trecute, ca fiind unul dintre cele mai serioase in care o persoana a fost agresata de animale. Potrivit reprezentantilor SJU Bacau, este vorba despre Iulian V., din zona Izvoare, barbatul ajungind cu un echipaj SMURD in unitate cu multiple plagi la nivelul corpului dupa ce a cazut victima “furiei” unei haite de ciini.

“Pacientul are rani la nivelul abdomenului, pe ambele brate si pe torace si se afla sub supraveghere medicala fiind internat la Sectia Chirurgie Plastica”, a spus Mirela Romanet, purtator de cuvint SJU Bacau.

Un alt caz deosebit intrat in atentia medicilor din UPU Bacau, week-end-ul trecut, este si cel al unui barbat din comuna Barati. De data aceasta este vorba despre un cetatean de 58 de ani, Constantin G., care a fost muscat de cal. Acesta se afla pe patul de spital tot la Chirugie Plastica, avind practic un cot de la o mina, smuls.

Protest la Casa de Cultura

Membrii Asociatiei “Prieteni Necuvintatori” se aduna miercuri, 25 mai, in centrul orasului Bacau pentru o noua miscare impotriva eutanasierii ciinilor comunitari. Actiunea, la care sint chemati toti cetatenii cu acelasi punct de vedere, se desfasoara in fata Casei de Cultura “Vasile Alecsandri” Bacau, de la ora 19.00.

Mai mult decit atit, scopul manifestarii este si pentru a sensibiliza autoritatile la nivel central cu privire la declararea cailor liberi ca specie protejata, prin modificarea legislatiei in vigoare.

www.ziaruldebacau.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.