spot_img
18.5 C
Vaslui
17-iun.-2024
spot_img

Un bărbat a trebuit să aleagă dacă să-și salveze fiul sau părinții. „Totul s-a întâmplat atât de repede. I-am văzut murind”

- Advertisement -

Tayeb ait Ighenbaz a fost forțat să aleagă dacă să-și salveze fiul de 11 ani sau părinții, atunci când aceștia au rămas prinși sub dărâmături după cutremurul din Maroc. Bărbatul spune că și acum este marcat de decizia pe care a trebuit să o ia, scrie BBC. Tayeb era cu soția, cei doi copii și părinții, vineri seară, în mica lor casă de piatră, în momentul cutremurului. Acum, casa e o ruină. Printre dărâmături, el arată locul unde s-a produs tragedia. „Acolo erau. Totul s-a întâmplat atât de repede. Când s-a întâmplat cutremurul am fugit cu toții la ușă. Tatăl meu dormea ​​și i-am strigat mamei să vină, dar ea a rămas în urmă să-l aștepte”, își amintește el. În partea opusă erau soția și fiica lui. La scurt timp, Tayeb și-a găsit fiul și părinții prinși sub moloz. A povestit că a văzut mâna fiului său ieșind printre dărâmături. Știa că trebuie să ia o decizie rapid și s-a îndreptat spre fiul lui, Adam, începând să sape cu disperare pentru a-l scoate afară. Când s-a întors către părinții săi, care erau prinși sub o lespede mare de piatră, a văzut că era prea târziu pentru ei.

Citește mai mult la: https://www.digi24.ro/stiri/externe/un-barbat-a-trebuit-sa-aleaga-daca-sa-si-salveze-fiul-sau-parintii-totul-s-a-intamplat-atat-de-repede-i-am-vazut-murind-2500815

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.