Un bărbat care a fost declarat decedat și înmormântat a apărut în fața porții cu o zi înainte de pomana de 40 de zile

Un ieşean a păţit o întâmplare unică în viaţa unui om. Nici mai mult nici mai puţin, bărbatul a fost declarat decedat de autorităţile române. Bărbatul domiciliat într-o localitate din Iași obişnuia să plece constant de acasă. Ultima oară s-a întâmplat acum câteva luni când bărbatul a dispărut fără nicio explicaţie.

La două luni de la dispariţie, cadavrul unui bărbat a fost găsit. Chemaţi de autorităţile locale, familia presupusului decedat le-a declarat oamenilor legii ca el este bărbatul dispărut de acasă.

Întâmplarea a avut loc în localitatea Costuleni din Iași

Bărbatul a dispărut de acasă din localitatea Costuleni din Iași.  Poliţiştii le-au dat cadavrul bărbatului iar familia, îndurerată l-a înmormântat creştineşte. Totuşi, cu o zi înainte de a ţine slujba de praznic, decedatul, pe numele lui, Gabriel Luca, a apărut în faţa casei în care obişnuia să locuiască. Mama bărbatului a tras o spaimă soră cu moartea la vederea fiului ei decedat. Oamenii legii și familia nu cunosc exact cine este cadavrul care a fost înmormântat în locul lui Gabriel Luca. În tot acest timp, bărbatul lucra la ferma tatălui unui comisar din Poliţia Iași, detali aicihttps://www.bzi.ro/un-barbat-carfe-a-fost-declarat-decedat-si-a-sunat-familia-cu-o-zi-inainte-de-slujba-i-a-intrebat-de-sanatate-foto-4093414?utm_source=PUSHBZI&utm_medium=PUSHBZI&utm_campaign=PUSHBZI
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ