6.9 C
Vaslui
10-dec.-2022

Un bărbat căruia i s-a făcut rău pe stradă, salvat de viceprimarul Sucevei

- Advertisement -

O întâmplare dramatică s-a petrecut ieri dimineaţă, în zona staţiei de autobuz Orizont, din cartierul Burdujeni, unde unui bărbat i s-a făcut rău pe când traversa strada.

Acesta a început să tremure şi să se comporte ciudat, iar când a ajuns la capătul trecerii de pietoni, s-a prăbuşit fără vlagă.

Acesta s-ar fi lovit cu capul de bordură şi risca chiar să şi fie lovit de maşinile care circulau pe stradă dacă în apropierea sa nu s-ar fi aflat, întâmplător, viceprimarul Sucevei Lucian Harşovschi, aflat în campanie electorală.

Acesta l-a prins în braţe pe bărbatul care se prăbuşea, iar cum acesta devenise inconştient, l-a aşezat pe trotuar, sunând la Salvare.

Cum convulsiile care-i zguduiau corpul bărbatului căzut sugerau o criză de epilepsie, Harşovschi a cerut celor din jur un ac sau un alt obiect ascuţit, cu care să-l înţepe în deget. După ce s-a asigurat că bărbatul nu este în pericol să-şi înghită limba, a stat lângă el până la sosirea Salvării, care a venit după aproape 20 de minute.

Între timp, bărbatul, care părea cufundat într-un somn profund, respirând zgomotos, a dat semne că începe să-şi revină, iar în momentul în care au ajuns cei de la Salvare a reuşit să deschidă şi ochii, privind în jur confuz şi speriat.

Atunci când a fost urcat pe targă a început chiar să vorbească, zicând că nu vrea să fie dus la spital, dar în cele din urmă a acceptat, urmând să fie controlat de medici, să vadă cauza crizei care l-a doborât în stradă.

www.monitorulsv.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.