spot_img
spot_imgspot_img
9.9 C
Vaslui
18-mai-2024

Un bărbat cerea donații deghizat în măicuță. „Chiar şi Dumnezeu a spus: «Cere şi ţi se va da»”

- Advertisement -

Un bărbat deghizat în măicuță a fost depistat vineri, 3 martie,în zona Bisericii ,,Sfântul Nicolae din municipiul Bacău. O patrulă a Poliției Locale l-a interceptat în timp ce apela la mila publicului.

Polițiștii locali din Bacău au depistat un bărbat deghizat în măicuță care cerea bani de la trecători. Acesta a fost condus la sediul Poliției Locale, unde a fost legitimat și s-a constatat că se numește B.I., în vârstă de 30 de ani, și domiciliază în județul Bacău.

„Celebra «măicuță» a ajuns și la Bacău! Individul deghizat în măicuță a fost depistat în această dimineață în zona Bisericii «Sfântul Nicolae» din Municipiul Bacău. O patrulă de ordine publică a Poliției Locale l-a interceptat în timp ce apela la mila publicului. Acesta a fost condus la Sediul Poliției Locale, unde a fost legitimat, și s-a constatat că se numește B.I., în vârstă de 30 de ani, și domiciliază în județul Bacău”, au precizat reprezentanții Poliției Locale Bacău.

Bărbatul a fost sancționat contraventional cu suma de 500 lei, conform prevederilor Legii 61/1991 republicată…https://adevarul.ro/stiri-locale/bacau/un-barbat-cerea-donatii-deghizat-in-maicuta-2247139.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.